Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi avlar diliyorum. Ünyede ikamet ediyorum . deniz avcılığı konusunda çok bir bilgim yok. sizden ricam ünye ve fatsa civarında balık avı yapılacak yer ve olta önerisi.hangi mevsimde hangi balık tutulabiliyor.
merhaba halil ben ünyedeyim ,buralarda kıyıdan bazı yerlerden rapala ile levrek alınıyor fakat bu aralar hiçbirşey yok ben denemeye davam ediyorum ısrarla ,fatsa iskeleden ve bolaman kıyılarından istavrit alabilirsin ama oda bu aralar yok gibi nerdeyse
levrek için nerelere bakmak gerekiyor bu sene gidersem denemek istiyorum
Halil ne edersen et fakat levrek yakalamayı deneme bütün düzenin bozulur yatakta bile uyurken levrek sayıklarsıniskorpit yada kefal dene bolca heryerde bulunur.
BEN BÜTÜN KIYI YI DOLAŞIYORUM SABİT BİYER YOK ,LEVREK HAYVANI UFUK UN DEDİĞİ GİBİ FENA HASTALIK ,BANA FENA BULAŞTI 3 AYDIR TIK YOK 3 GÜNDE BİR OLSUN OLMASIN ÇIKIYORUM)