merhabalar. avlak yerini civci yemi ile yemledikten çapari tipi dip oltalarıma çarşı ekmeğinin içini fazla hamurlaştırmadan takıp göndersim suya inanılmaz bi rüzgar olduğu için sank bütün oltalarda balık varmış gibi çan seslerini duyuyordum tabi bu bi dezavantajdı ama yaklaşık 1 saat sonra olmaın birinin hilal şeklici aldığını dans ettiğini gördüm alahtan makinanın balansı açıktı misina salıyodu.hemen koştum 15 dk balığı yorucam die uğraştım tabi kepcede yoktu malesef zar zor kıyıya sürükledim. onun sevinciyle gölde horon teperken diğer oltam öle bir çekilde çalmaya ve kamış eğilmeye başladıki şok oldum tabi hemen ona jkoştum balığı kıyıya çekemiyodum sürekli misina salıyodu makinam baklığı en sonun kıyıya kadar getirdim görünce elim ayağım titremeye başladı zaten fakat buseferki balık iddalıydı kenara aynı şekilde sürükleyeyim dedim ama tek bi kuyruk haraketi 0.40 lık misinamı koparmayı başardı eve tek balıkla döndüm ama keyfli heycanlı bi avdı. herkeze rastgele sevgiler saygılar
Tebrikler, heyecanlı bir av olmuş.Bir dahaki sefere kepçen yoksa balığı ters dönene kadar bıkmadan yormalısın. Yoksa misinanın kalınlığı öyle büyük balıkta pek fayda etmez.
Güzel balık almışsın arkadaşım teb. kaçan balığıda artık bidahaki sefere yakalarsın inş. avlakta büyük balık olduğunuda öğrendin daha ne olsun kış gelmeden bi sabahlamak lzm orda
Tebrik ederim , güzel ve eğlenceli bir av olmuş. Ancak, cümlelerinizi daha anlaşılır bir şekilde yazıya dökebilirseniz avınızın keyfini hep birlikte paylaşmış oluruz.
yorumlarınız için tşk ederim ayrıca sabahlamaya gidicem kaçan balık içinayrıca fahrettin abi klavyemdeki sıkıntı yüzünden yazı karışık oldu ayriyetten özür dilerim. rastgele
tebrikler usta. 100. mesaja da böyle güzel bir rapor yakışırdı zaten. güzel avlarınızın devamını dilerim..
100. msj olduğunun farkında deildim hakkaten ii oldu çok teşekkür ederim bereketli avlar rastgele....
Tebrikler güzel balık ama sazan avcısının oltadan sonra 2. önemli ekipmani kepçedir çokta pahalı değildir FAKAT! çok büyük işler görür bence bir kepçe edin yoksa büyük balık tutma hayalin suya düşer giden balığın gibi... Daha büyüklerini tutarsın inşallah Rastgele...
teşekkür ederim herkeze. kemal arkadaşım katılıyorum sana kepçesiz olmucak bu iş yoksa sinir krizine girerim göl başında böle. bugün işimi görüceğini düşündüğüm bi kepçe aldım onuda paylaşıyim istedim sizle...
Rıfat tebrikler. Güzel avlarının devamını dilerim. Kepçe kullanımında şuna dikkat edelim. Kepçelediğimiz balığı havalandırmadan kıyıya yatay bir şekilde çekiyoruz. Senin kepçede daha da diklatli olmak lazım zira, 2,20 metrelik bir kepçe sapı binecek yüke fazla dayanmaz. Selamlar.
Nuri abi tavsiyelerini dikkate alıcam çok teşekkür ederim.Banada sapı çok ağır bi balığı kaldırmaz gibi geldi yatay bi şekilde sürüklemek daha mantıklı haklısın abi. rastgele....