Formunuzu yeni şubemizi ziyaret eden bir üyenizden öğrendim ve hemen üye olmak istedim. (Kısık üsküdar şubesinin açıldığını kendisi bu forumdan öğrenmiş ve forumunuzu çok önerdi) Hem meslek icabı hemde özel hobim olarak 18 yıldır amatör balık avı ile ilgilenmekteyim. Ağırlık olarak tatlı su balık avcılığı ile ve kayıktan rapalayla uğraşmaktayım. Sizlerin aranızda olmaktan memnunluk duyar ve hem balık avı hemde malzeme konusunda her zaman yardımcı olmak aynı zamanda da bilgilerinzden yararlanmayı arzu etmekteyim. Herkese tekrar hem merhaba hem de rasgele,
Aramiza hosgeldiniz, keyifli paylasimlar.Burda pek ticari konularda reklam icerikli katilimcilik hos karsilanmaz, ancak bir balik dostu olarak her zaman basimizin uzerinde yeriniz var.Bu arada malzeme ve piyasa bilginizi de ticari amaclarin otesinde bizlerle paylasmak isterseniz , ayni zamanda ustadimiz ve bas tacimiz olursunuz.Saygilarla tekrar hosgeldiniz efendim.
Abi gerçekten düşüncelerimize işik tutumuşsun.Ancak bukadar misafir perver ve nazik anlatılırdı sağol. Hoşgeldiniz teçrübenizi bizimle paylaşmaya karar verdiğiniz için ayriyetten teşekkürler.
Turgay Bey, durun hemen bu ne sinir? Necati Bey, ticari konulardaki hassaslığımızı görünce imzasındaki "....bölge bayii" ibaresini silecektir. Sonuçta kendisi 18 yıllık bir amatör balıkçı olarak aramızda, av bayiisi olarak değil. Necati Bey, aramıza hoşgeldiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim.
ametör ruhumla girdim sitenize bu kadar ilgi göstericenize tahmin edmiyordum hepize ayrı ayrı teşekkür ederim
aramıza hoşgeldin necati abi. her türlü bilgi ve tecrübelerini paylaşırsan bizimle çok seviniriz. ayrıca piyasaya yeni çıkan ürünler konusunda da aydınlatıcı bilgiler verceğini ümit ediyorum. rastgele.
Necati bey hoşgeldiniz. Emre indirim istiyor haberiniz olsun.Yapın kardeşime %20 indirimde alsın artık bir Surf kamış Bu arada konu açılmışken hemen sorayım,elinizdeki surf kamışların FAST ACTION olanları hangi modeller? Alba 2787nin aksiyonu nedir?