bu ne ya ona bırakma sen yaz birşeyler bari abi yaz şöyle yakışıklı deniz balıklarının belallısı falan filan
abi çok kolay görüşürüz orada özelden telimide gönderiyorum herhangibir terlik olmaması açısından kaybolursan ararsın araçlamı gelicen abi?
kardeşin yokken git bakalım neyse koral abi zaten nöbeti ben sana devredecegim ben de sabah vardiyasındayım.hadi rastgele ÇARŞIIII
halil abi üsküdara gel meydanda radar var orası herkez bilir oralarada heralde oralara yakın biryerde avlanıcaz
ben saat 02-00 da gittiğimde vardı fakat orada marmaray projesi nedeni ile yol kapalı oaralara bırakırız heralde olmadı yolun karşısında park vardı ama fiyatı nedir bilmiyorum olmassa pazarlık sünnettir deyip yaparız birşeyler
kardeşim yunus geliyormu?gelmyorsa ki geliyodur bende teli yok ama gelmiyorsa ben şöyle bir teneke ayarlıyayım kemal abi de yakıcak falan veya yakıcağıda ben ayarlarım malum hava soğuk
Vaaay organizasyon hee. Valla koral bu hafta full aktif pazarlama dışardaydım hep internete girmedim doğru dürüst. Birazdan sahile balığa ineceğim ama yarın gelirim bende. Bi terslik çıkmazsa orhanla ibrahimi de ben getireceğim kardeşim. kambersiz düğün olmuyor bee. ama siz yine de teneke ayarlayın bence