NECMİ AGBİ NASILSIN OSUN BALIK KESSİN BİZ SATEN MUHABBETE GELİYORUZ GELİRKEN YANIMDA BEŞİKTAİIN YENİ TRANSFERİ YUSUF ŞİMŞEGİDE GTİRCEM
al iştima listesinide yanına kardeşim yapma ya nereye gitsem balık kuruyor sankiolsun istanbul kazan biz kepçe sağol abi teşekkürler getir kardeşim getir
koral ben bugün balıktaydım ve güzel balık vardı kuruçeşme trafik oto parkta park sorunuda yok sabahtan akşama kadar 5 tl veriyorsun çok rahat oluyor yinede siz bilirsiniz napalım
abi benim için farketmez sadece biz birbirimize ulaşırız sadece halil abi var benim ulaşamayacağım onun telini bulabilirmiyiz haber vermek için?
ÖNEMLİ NOT ORGANİZAZYON YERİ DEĞİŞMİŞTİR ORGANİZAZYON KURUÇEŞME TRAFİK OTOPARKINDA BİLGİLERİNİZE İLGİLİ KİŞİLER TELEFONLA HABER VERİLMİŞTİR BUNDAN SONRA GELECEK ARKADAŞLAR KURUÇEŞMEYE
koral abı ben bu hafta yokum yaaaaa hepınızı tanımak ıstıyodum ama yarın sapancaya goturucem bızımkılerı offf kacırdım orgazısasyonu obur hafta bıtane daha yapsak olmazmı bende cok ıstıyorum
Bende geldim.Fakat üsküdarda meydandan paşalimanı tarafına gönderdiler beni sorduklarım.Radar dedim bi elemana.Kimse bilmiyordu galiba.Orda biyere parkettim.Birini gördüm balikavi.net mi dedim.Evet dedi ama Ferruh muş ismi.Telefonunu almadığıma çok pişman oldum Koral.Orda takıldım biraz.Acayip akıntı vardı.Ama iki üç kişi daha vardı tık yoktu.Bi saat sonra kuleli tarafına gittim orda da istavrit geliyordu tek tük.Ama kalabalıktı.Hep takımlar karışıyordu.Sizin nasıl geçti.
Evet gördüm.Ama yer değişikliğini yeni okudum .Güzel olmuş.Orada otoparkında olması çok iyi.Birdahaki org muhakkak geleceğim.Bu işi birde ustalarla yapmak istiyorum.