alpercım cupra balıgı cıftlık balıgıdır oyle her denızde olta atıp ta cıkarabılecegın balık degıl ayrıca datca ve cevresındede yok zaten ben orda bulundum ama mıgrostan aldım cupramı aksam mangala attım datcada bence sen kefale at ekmek le sarmayla aramızda hosgeldın...
merhaba dostlar Merhaba sevgili arkadaşlar. Çinekop ve lüferi özlemle beklediğimiz şu günlerde değişik yerlerde değişik balıklar için olta sallamaya devam ediyoruz.siteye yeni üye oldum ve şu çipura sohbetini okudum keyifle geçen hafta İskenderun a bayimi ziyarete gittim elbette her seyahatimde oltam arabadan eksik olmaz, balığa olan merakımı İskenderun da bulunan arkadaşlar çok iyi bildiğinden hafta sonu için süpriz bir balık turu ayarlamışlar sağolsunlar. tekne ile açıldığımız Akdeniz in tuzlu sularında balığın bol olacağını söyledikleri bir kaç bölgeyi tekne ile sabah çok erken saat04.30 dan akşam 9.00 a kadar dolaştık ve güzel bir av günü geçirdik. 3 adet Deniz Levreği ( orta boylarda ) , 6 adet çipura (iri ) 2 adet Akya ya yakaladım. bu güzel av gününü yaşatan arkadaşlara teşekkürlerimi iletirken yolu İskenderun tarafına düşen arkadaşların orada mutlaka denize açılmasını tavsiye ederim.