Uskumru-kefal-mezgit Ve 2ci Derece Yaniklar :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında roy tarafından paylaşıldı.

1. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Tesekkür ederim abiler kardesler..
    Raporun bogaz raporuna benzemesi heralde balik olayini bogazda ögrenmem ile ilgilidir. Ufakliktan 18 yasima kadar sariyer yesilköy hattinin hemen hemen her noktasinda bir avim olmustur :) halende gider oralarda avlanirim istanbula gidince. Insan bildigi baliklari avlayinca daha mutlu oluyo :) sagimdaki 2 kisi paso mezgit tuttular aklimdan dedim eve gidip temizlemeye baslayinca akliniz basiniza gelir avlayin bakiyim bol bol :)

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Aret sende 4kisi baliga gidiyorsun bütün takimlarla sen ilgileniyorsun elin ayagin yem kokusuna bürünüyor ari seni sokmasinda gelip beni mi soksun :D

3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    caner kardeşim troller yola çıkmışsa sahil güvenliğe bi alo deriz paketleyip yollarlar gerisin gerisi :) mesela şu muhabbet geçmez...

-alo iyi günler jandarma mı? bir kaçak av ihbarında bulunacaktım...
    -hmm, buyrun neydi şikayetiniz..
    - gözümün önünde tırıvırı kullanıyor adam kanunen yasak ve cezası var ayrıca ekipmanına da el koymanız gerekiyor...
    - bize işimizi mi ögretiyorsun hemserim biz bilmiyomuyuz napacağımızı...
    - beyefendi yanlı anladınız ben o yönden söyleme...
    - tamam tamam söyle mahal neresi...

beklersin beklersin gelen giden olmaz....banghead

4. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Roy şu avı yaptığın yerin Fransa'nın neresi olduğunu da yaz da bari bir hizmetin dokunmuş olsun şu siteye. Bakarsın yolu oralara düşen bir üyemiz olur da faydalanır senin raporlarından :)

5. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Gelen olursa götürürüm prensip olarak avlak vermiyor müessesemiz :p

6. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Maaşallah çok güzel uskumrular.Eskiden çocukluğumda sıkça tekne ile çaparisine çıkardık uskumrunun.Avı ayrı keyif yemesi de ayrı.

7. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    İlk raporundan sonra geliştirdin bu prensibi galiba :D

8. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    pazar akşamı kuzuları yatırdım mangala üzerlerine güzelce bi riviera zeytinyagı sürdüm halis mulis cossssss diye ses çıkarrtı bide arkalarını çevirdim sürdüm cossssss..... kulu üstünde harsız ateşte çevire çevire pişirdim ... çok lezzetliydi alıyptır söylemesi ben tek başıma 2 tanesini limonsuz 1 tanesini de bol limonlu vaziyeete götürdüm :D

9. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    yok yok orda da yer yazmamışım biraz avlak detayına girmişim ama bu sefer ölçtum 8 değil 6 metre :) bölgesel olarak vermişim ismi o kadardan bişe olmaz :D

10. shiberu

shiberu Sibel

Favori Kamış:
    Tiger
    gerçekten muhteşem av olmuş tebrik ederim daha güzellere...

11. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Tesekkür ederim bunlarin yüzüne bakmayacaginiz güzellikte olanlari size nasip olsun

12. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Tebrikler bunlar uskumrun babaları,:) bunlara Lipari derler ve bu kadar güzel ve değişik lezzette bir balık ancak bunlar olur afiyet olsun.:)

13. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Roy,malum bahar geldi,güneş yüzünü iyice göstermeye başladı.Aman diyeyim:) peynir gibi kollar,bacaklar mazallah:D :D :D

14. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Kiyilamaya daha 2 ayi var :) mart-nisan hep 0 çektim o merada. En iyi avlarimi mayis-eylül arasi yaptim. Med-cezirde suyun gelip max seviyeye ulastigi an sürü meraya giriyor. Geçen sene nispeten kesatti gittigimde. Bu sene daha iyi olur insallah. Akillandim artik kot pantolon uzun kol t-shirt ve sapka farz :D yoksa yogurda bulanip cacik oluyoruz dönüste :)

15. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Tarihe bakana kadar konuyu yeni sandım :D ama güzel avmış maşallah :thumb:

16. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Bu mevsimde nerde 2ci derece günes yanigi Berkan abi :) az zorlasa soguk yanigi olacak, disarisi -2. 3gün önce 5cm kar yagdi kalkamadi daha :s

17. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Uskumrulara bittim Roy :) Marmarada eniştemler ve büyük kuzenlerimle 25 sene önce yakalıyorduk iri uskumruları, yıllardır yüzlerini göremiyoruz.. geçtiğimiz yaz kolyoz yakaladık ama nerde kolyoz nerde uskumru :eek: çok lezzet farkı var çoookk..

18. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Bu raporu nasıl kaçırmışım derken, üyelik tarihimle aynı güne denk geldiğini gördüm:D

Dördü birarada olan resme bayıldım roy, hem tatlı suda hem denizde götürüyorsun balıkları, tebrikler kardeş, daha nice böyle keyifli ve berketli avlar dilerim. :thumb:

19. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Sagol Isa abi :) 5-6kg zayiflamisim bu resimlere göre, zaman ne de çabuk geçiyor...