Uskumrular da çapariye gelmeye başladı. 8 Haziran 2012

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında orhan kucukbicmen tarafından paylaşıldı.

1. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Orhan Babam Degerli Ustadim,

Allahim sana sut liman, kazasiz belasiz denizler versin.Videonu seyrettim, kisa da olsa sicacik muhabbetinle isindim.(Burda kis) Uskumrularin cok guzel, mevsim ilerleyince daha bereketli olur insaallah.

Sevgiyle, saygiyla, saglicakla degerli Abim...

Gonlundekine rast gelsin.

2. sicede

sicede sinan gülmez

Herkese selamlar

Sevgili Orhan Baba,

Google dan bulduğum gmail adresinize mail göndermiştim ama henüz bir cevap alamadım. Ya maili doğru gönderememiş olabilirim ya da siz henüz okuma fırsatı bulamamış olabilirsiniz.

Umarım sıhhatiniz yerindedir ve keyifli avlarınıza devam ediyorsunuzdur.

Özelden gönderdiğim mailimin içeriğine gelince sizinle tanışarak sohbet etme isteğimdir.
    30.06.2012 ve 07.07.2012 tarihleri arasında Küçükkuyu tarafında tatilde olacağım, uygun görürseniz sizin belirteceğiniz tarih ve saatte sivriceye gelerek tanışmak isterim.

Saygı ve selamlarımla

Tüm üyelere ve yöneticilere not: Yeni üye olduğumdan yaptığım bir hata varsa kusura bakmayın lütfen ve uyarın ki bir daha tekrarlamayayım

3. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Uskumruların arada sırada ağlara geldiğini duyuyoruz ve havaların düzelmesini bekliyoruz, sevgiler hoşça kal.:) :) :)