arkadaşlar ben antalyadan amatör balıkçı rıza aranıza yeni katıldım umarım sık sık ziyaret ederek tanışmak nasip olur ayrıca antalyada ikamet eden arkadaşlarla tanışmak ve beraber balığa gitmek isterim teknem vardır.
Yaw birisi "Usta" deyince ödüm kopuyor hah bir derin konu daha açıldı diye... Hoş geldin Rıza..Otur dinlen görevli arkadaş gelir birazdan...
Namıııık, koş bak teknesi varmış, artık bahanen de kalmadı,hadi bakalım. Rıza, pardon kardeşim, hoşgeldin ,neyse Namık seni bulur nasıl olsa. Özür dilerim, hoşgeldin diyordum. Oradan bir matbu varak versene Namık. ... Rıza hoşgeldin aramıza,keyifli vakit geçirmen dileğiyle.
Yaaa ben size ERDEM'e nöbet vermeyin demedim di.. Yine bırakıp gitmiş. Biz varken tamam sıra bizde diyor. Arkamızı döndük mü arazi Merhaba Rıza Hoşgeldin umaraım keyifli vakitler geçirirsin...
Merhabalar, ekibe hoşgeldiniz. Antalya ekibi koca bir ordu oldu forumda.. Aktivite zamanı gelmedimi daha antalyalılar?..
hoşgeldiniz rıza bey,,, sürekli aktifler aylin hanım KUZU fotoğraflarını görmediniz herhalde,,, yoksa o kuzu fotosunu sizmi göndermiştiniz...
Fatih , tuttuğumuz her balığın resmini de koyacak değiliz ya ha bi kuzu meselesi var , onun resmini yükleriz günü geldiğinde.
Ortak şöylebir analiz getireyim.. İstanbul Nufus: 12,000,000 / Katılım Sayısı: 50 / Nufusa oranı 240,000/1 Antalya Nufus: 600,000 / Katılım Sayısı: 4 / Nufusa oranı 150,000/1 Demekki...! İstanbuldaki organizasyonu biz her hafta yapıyoz burada hemde daha kalabalığını.
Ayrıca dinime küfreden müslüman olsa Namık hocam Ankara'daki organizasyon haberlerine bakıyorum da dimi Fatih
Nerde resimler.. o zaman gani gani resim olmalıydı? kalkmıyorsunuzki hem PC başından. hangi ara avlanacaksınız.