abe kusura bakma ama balığın kıçı neden ahlaksız olsun kii sen konuyla ilgilensen bişeler buluruz takacak
abi balığı hep ortadan sıkıyo orasına burasın elleşip bırakıyo yok madem elledin al götür demi yaa ahlaksız canavar
abi amma naz yaptın yav namık kuzusu diye asrı bişeler resimlemişler hayırdır sakın benim balıkları seninkuzu dişlemesin
yapacağın iş iğneyi değiştirip hırsızlı takım kullanacaksın ve en önemlisi makinanın telini açık bırakacaksın. levrek kalama falan dinlemez misina boşta olmadımı salıverir yemi.
abi makinanın telini açık bırakırsam kaylaıkların içine girer misina ona bi formülün varsa o başkada öğretirsen sevinirim bide hırsız takım için kancalara tavsiyen nedir abi
sevgili arkadasim Gultekin bey canli yem secimide cok onemli bir konudur...Konunun hassasiyetini az ve oz birkac cumle ile bence aciklamak istedim,,,umarim diger ustatlari pek kizdirmam....Sectiginiz canli yem...kupez,isparoz,kefal yavrusu gibi baliklar ise levregin yemi yuttuktan sonra kusma olasilgi bir hayli yuksekdir.Dikkat ederseniz bu baliklar bir mermi seklinde olup yutulmasi kolay ayni zamanda kusmasida kolaydir..OYSA tercihinizi iskorpit,yengec,trokonya gibi baliklardan secerseniz(aman dikkat carpilmayasiniz...bir kizartma masasi cok yardim gorur)levregin bunu geriye kusmasi hemen hemen imkansizdir..Cunku bu baliklarin dikenleri yuttukdan sonra geri kusmaya musade vermeyecek ve diger ufak baliklar tarafindan da rahatsiz edilmeyeceklerdir.... saygilarimla
sağol murat abicim size çektiğim resimleri yollamak isterdim ama maalesef çakma sony aipot um bilgisayarda resimleri göstermemeye başladı ne alaka ise ama size tektığım yemleri kullandığım kancaları hepsini çektim ama görüntülere ulaşamıyorum ulaşınca yollayacam bende iskorpit takmıştım