Ustalardan Makine Tavsiyesi

Konu, 'Makineler' kısmında csenturk tarafından paylaşıldı.

1. olcay81

olcay81 olcay güney

Favori Kamış:
    okuma epix v2 - lineaeffe spring carp - okuma v system 2.40 - lineaeffe rapid spin 1.90
    Favori Makine:
    okuma powerliner - okuma epix pro - daiwa regal 3000 - d.a.m quick 500
    okuma avengerda bence 65 lik bak.ayrıca okuma longbow da çok sağlam makine araştır derim..kötü yorum neredeyse yok

2. csenturk

csenturk Celil

Şimdiden diyeceğimi biliyorum ama şöyle diyorum kendimce; doğru düzgün atış yapmayı pek bilmiyorum şimdi uzak atacağım diye bir sürü saçma sapan atış denemesi yapacağım ve bu seferde kamışı hırpalamayayım. Ucuz yollu kamışla bu sezonda biraz pişeyim, öğreneyim sonra senin tavsiye ettiğin gibi bir kamış alacağım. Şimdi kamış 10 numara, makine 10 numara ama bizde bi yol yok ne atış ne de birşey sonra millet elindeki takıma yazık demesinler :) şaka bir yana bir de hepsini düzgün almaya kalkarsam masraf 600 lirayı geçecek daha misinalar, iğneler vs.. ohoo oo masraf çok daha Olcay :)

Avenger'ı da çok beğendim, 55 lik olanına bakmıştım ama 65 liğine bakayım.

3. olcay81

olcay81 olcay güney

Favori Kamış:
    okuma epix v2 - lineaeffe spring carp - okuma v system 2.40 - lineaeffe rapid spin 1.90
    Favori Makine:
    usta internetten alacaksan acele etme geçen yıl bu aylarda baya bi indirim başlamıştı

4. csenturk

csenturk Celil

Uygun fiyatta internette bulabilirsem Olcay netten alacağım. Bu aralar takip edeyim o zaman siteleri ;)

5. olcay81

olcay81 olcay güney

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    indirim başlamış haberin olsun

6. csenturk

csenturk Celil

Evet indirimi değerlendirdim Olcay :)

En sonunda makineye karar verip aldım. Araştırdıkça insanın hep daha iyisini alası geliyor ve fiyatlar iyice artıyor. Tercihim Okuma Avenger 65b oldu, umarım memnun kalırım. Sırada kamışlar :)