Eee usta yakalamış fotoyuda çekmiş ne demiş atalarımız yigidi öldür hakkını yeme bizdede biraz emegi var bizede konuyu açmak ve paylaşmak düşüyor aslında aramız biraz limoni bırak balıga gitmeyi bir araya bile gelmiyoruz son zamanlarda arada bir kaybolur ben huyunu bildigim için zaitle arattıgımda gitmiyorum gibi cevaplar alırdık ama yaptı yine yapacagını direk gibin çıkardı turnayı canlı yemle şehre en yakın gölette yakalamış yalanı yoktur 3.5kg gelmiş şimdi diyeceksiniz hani oklama idi turna nerden çıktı diye ben turnaya turna demem turna turna olmayınca kalın saglıcakla hepinize Uploaded with ImageShack.us L=http://img97.imageshack.us/i/80295640.jpg/][/URL] Uploaded with ImageShack.ushack.us/img97/5379 Uploaded with ImageShack.us bu resimde daha önceki yıllardan rastgele.
muhteşem tek kelimeyle muhteşem inşallah aranızda bu balık sayesinde düzelir ustanızla abi rastgele avlarınız güzel olsun
doğru muammer abi nezamandır görünmüyordu yapmış yine yapacağını yine morarttı bizi ama nede olsa ustamız yakışır darısı bizlere rastgele abi.
teşekkürler mehmet zaman ne gösterir bilinmez büyük konuşmamak lazım rastgele. darısı bizlere zait rastgele. evet rıdvan mutlu furkan kardeş tanıyorsan nasıl balıkçı oldugunuda biliyorsundur herhalde rasgele kardeşim.
Muhammer abi fotolar biraz garip çıkmış yarı alamancı yarı eski türk filmlerin den kareler gibi arka plan paylaşım için teşekkeürler abi
Kadirim teşekkür ederim resimler fotonun fotosu resimleri başkası vasıtasıile ele geçirdim konuyu açtıgımı bilebilmiyor yarın biolsun hele allah kerim hadi hayırlısı rastgele.
Furkan ikisinide tanıdıgına göre ailedensin galiba ben ikisiylede hem kara hemde balık avlarına gittim ibrahim abiyle iyi görüşürüz selamlar rastgele.
Nevzat kardeşim konuyu iyi okuduysan şu anda usta ile aramaçık onun yerine birşey söyleyip seni yanıltmak istemem bizimle gittigi zamanlar mantarlı taşıyacagı kadar delikli kurşun ucunda tel olan üçlü igneli canlı yem takılan bir sistem balıgın yüzecegi kadar derinlik ver dibe deymesin yeter birde yemi muhakkak avlandıgın gölden veya dereden yakala bu önemli rasgele.
Abi her ikisiylede ailecek görüşüyoruz ayrıca babamın çoook çok uzun yıllardan beridir arkadaşı her ikiside.Hem kara avcılığından hem balık avcılığından.
Teşekkür ederim büyük usta hernekadar sizin gibi olamasakta amatör olarak kıyıdan takılıyoruz avlarınız daim olsun rastgele.
muammer ve zait bey demekki ustayı balıkta beraber olunca rahat bırakmıyorsunuz ustanın oltalarına balık vurduğunda koşuyorsanız tabiiki usta sizi eker bende olsam bende ekerim herzaman yanımdakilere balık tutarken derimki balık oltayı götürsede oltamı elleme