Balıkavınet. üye yemini: Barışta ve savaşta, havada,karada ve forumda; 1-Üye olduktan sonra forum kuralları bölümünü okuyarak onun oraya süs diye konulmadığını anlayacağıma 2-Zeki ,çevik, ahlaklı ve aynı zamanda yazı yazıp paylaşan bir üye olacağıma 3-Foruma üye olur olmaz hemen kız erkek durumunu kontrol etmeyeceğime 4-Arama yapmadan konu açıp yetkililerin sinir katsayılarını artırmayacağıma. 5-Adminlere itaat edeceğime 6-Açtığım konuları kilitleyen yetkililere okumayacağıma. Ayrıca konuyu kilitlediler diye özelmesajla hesap sormayacagıma 7-yolladıgım yazının forumda daha önce verilmiş olmasından dolayı arama motoruna çamur, pislik atmayacağıma. 8-Forumda büyük harfle yazı yazmanın bağırmak anlamına geldiğini büyük harfle yazı yazmadan öğreneceğime ve uyarı almayacağıma 9-Zırtı pırtı yanlış yerlere konu açıp yetkililerin sürekli taşımacılık yapıp bel fıtıgı olmalarına sebep olmayacagıma 10-Asla ve asla bu adminler kendini ne sanıyo diye düşünmeyeceğime 11-Açtığım konulara kimse cevap yazmıyo diye kahrolmayacağıma.Ne olurr yorum yazın die sayfalarca aglamayacagıma Ne ararsan kendinde ara başkası yalan ağlar atasözüne göre davranacagıma 12- Gerekli gereksiz smileylerle mesajımı doldurup kendimi foruma bi katkıda bulunuyor sanmayacagıma 13-Üye olduktan hemen sonra bismillah yok şunu şöyle yapsaydınız, yok şu niye şöyle diye ukala tavırlar sergilemeyeceğime 14- Admin ve modlara sirinlik yapıp yağ çekip kendime katkı sağlama amacını asla gütmeyecegime 15-Üye olduktan sonra nerelisin diye soranlara Balıkavı.net liyim diye cevap vereceğime,neresinden diye sorarlarsa da apışıp kalacağıma. Harddiskim, ADSL modemim, mausum, klavyem üzerine and içerim İş bu konu metini başka bir siteden araklanıp, tarafımdan editlenmek süretiyle Balıkavı.net üyelerinin kullanımına hazır hale getirilmiştir)))) Hadi buyrun bakalım..
Osman abi onu kendim yazdımda diyebilirdim ama ne gereği var ne demişler yalancının mumu yatsıya kadar yanar saygılar..
Guzel bir ceviri diyelim. En azindan kalpten edilirse modlarin yuzu gulecegi kesin. Sagol degerli kardesim..
14- Admin ve modlara sirinlik yapıp yağ çekip kendime katkı sağlama amacını asla gütmeyecegime İyide bu üye yeminini bir mod yada admin mi yazdı. Yada yukarıya dönük planların mı var 14. kurala uyulmamış bence ben and içmiyorum içenlere afiyet olsun
Ondada haklısın. Ben yapım gereği muhalif olmayı severim yemin edersem elim kolum bağlanır o yüzden edemem.
Evet bence de bu yemin en iyisi bende buna yemin ederim hatta nerelisin diyenlere balıkavi.net diyerek neresinden diyenlere sanane deyip tabiri caizse '' apışıp '' kalmam 15-Üye olduktan sonra nerelisin diye soranlara Balıkavı.net liyim diye cevap vereceğime,neresinden diye sorarlarsa da apışıp kalacağıma.
Neresinden diye sorarlarsa, kıyıdan balık avcılığı civarlarındanım dersiniz olur biter. Amma dert ettiniz kendinize...
Bu yeminin içinde " İMZA AYARLARIMI kimse söylemeden ve hiçbir baskı altında kalmadan kendi hür iradem ile yapacağım " maddesi yok mu ? ? ?