eyvallah kardeş o vakit yarın renk seçimi için seni yine rahatsız edeceğim 10 tane gönlüne göre renk beyen kodlarını da söylersen kulakların güzel dualarım ile çınlar şimdilik 15 cm lik ile idare edelim daha geliştirdiğimde kendimi kamışi da değiştiririz Allah izin verirse
Abi rapala maxrap ın tümmm serileri 11cm boyunda olanları (benim favorim fayu-fs...aslında hepsi favorimya neyse çaktırma)angelkiss misinadan 0,22 ile 0,25 arası misina tercihi yapın bakın o kamış o sahteyi nerelere fırlatıyo
Sahil atçek avında,derinlikte müsaitse en uzağa,ilave yardımcı aparatlar kullanmadan ereceğiniz sahteler şunlardır. Maria Duplex,İma heavy surfer. Uygun ağırlıkta shore jigler(28 gr gibi)şayet hem uzağa ve hemde su üstü levrek arayacağınız sahtelerden Duo Ruf Manic.
arkadaşlar abilerim benim içinde çok faydalı oldu, özellikle vedat amcanın 8-9cm lik 30gramlık sahteler çok ilgimi çekti. çağrı max rap 15cm lik sarı sahteden temin etmek istiyorum. elimde hiç sarı yok. konuyu açan ve paylaşımda bulunan abilerimde teşekkürler,
Ben yineliyim 17 cmliklerini bizzat kullanıyorum, özellikle FAYU. Eğer kamışın atarı uygun ise kullanılabilir. Maria Duplex'leri buradan bir tanıdığım da söylemişti. Bende gittim Spindrift aldım O da lüferi kandırdı. Burada asıl amaç, MaxRap'ın yalpa yaptığı havalarda her 10 atıştan ancak 3 tanesi istediği mesafeyi buluyordu. Geri kalanlar hem yalpa yaptığı için sıkıntı yaratıyordu hem de atmak için belirli bir güç sarf ediyoruz sonuçta, boş giden 6 atış canımı sıkıyordu. Spindriftte o sorun yok, kamışa güveniyorsan; aban abanabildiğin kadar
Rüzgarda dahi kurşun gibi giden spindirft mesafe açısından en iyi sahte kullandıklarım içinde sonra maxrap 17 sonra seaspin 18