Uzak Atış Mesafem Neden Az?

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında 42627 tarafından paylaşıldı.

1. GencoGnc

GencoGnc Genco

Aynı sahteyi 50 küsür metrelere biraz modifiye ve beceriyle vardırıyorum.

Öncelikle bu sahte dolgun yapılı-slim değil,içinde ağırlık transfer sistemi yok bu da atış uzaklığını düşürüyor.Çok çook uzak atışlar beklememek lazım.

Ağır makinayla kamışı kamçı gibi savuramadığından,ve kalın misinadan dolayı oluşan sorunu arkadaşlar söylemişler.

Bir tiyo;sahtenin karnındaki halka ve iğneleri çıkar,sadece kuyruğa kalın büyük bir üçlü iğne ekle ;)

2. akliman

akliman deniz

Favori Kamış:
    okuma vsystem 2,70
    Favori Makine:
    shimano exage 3000 sfd+okuma trio
    En İyi Avı:
    kaçırdığımın yarısı :)
    ustaların yorumlarına katılıyorum,hepsi hemen hemen aynı sorundan bahsetmiş.tüm bu misina+makina sorunlarını çözdükten sonra en son aşama olarak sana nacizane tavsiyem,maddi durum da müsade ederse birtane rapala maxrap 13 cm edinmen olacaktır.

3. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    kamışın atarı düşük rapalanın agırlıgı az samandra spirolino ile desteklenmemiş, o makina iyi arkadaşındada var 30 luk misina biraz atışları etkiliyor :(

4. darkprince

darkprince tuğrul

0.08 mitchel örgü al hem sağlam hem ince ozaman daha ileri atarsın

5. achilleus52

achilleus52 Erkin

Favori Kamış:
    Bauer Baitcasting 2.10 / 5-25 medium
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 100TSHL Baitcasting
    En İyi Avı:
    Turna 108 cm / 8.6 kg
    Yaklaşık 7 aydır Mitchell 0.08 kullanıyorum, sağlamlık açısından daha öncede yazmıştım laf dedirtmem fakat uzak atışlar için benim gözümde sınıfta kaldı malesef, kalınlığına göre çok ağır ve çok pürüzlü, fiyat olarak en makül örgülerden biri ama hafif sahtelerle başarısız malesef.