uzak mesafeli atış yapamıyorum yardım

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında ENKAZ tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. tomy77

tomy77

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    7 kg levrek
    şaka gibi dimi :D ama malesef gerçek :eek: :eek:

2. carphunter1

carphunter1 kasım

En İyi Avı:
    sazan 7,200kg
    arkadaşlar benim adım kasım doğan da ustamızdır bize bu işi öğretti siz ne diyorsunuz ne yapıyorsunuz anlayamıyorum biz bu adamdan öğrendiklerimizi uygularız yaparız başarıda elde ederiz şu da var ki o emin olun sizlerin seviyesine inmez.

3. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

İyi, tamam , güzel de bundan bize ne ki? Kimsenin bu söylediğine itirazı yok bence...Bize de bu işleri öğreten hatta ÖĞRETMEYE DEVAM EDEN çok sayıda büyüğümüz var.Gerçekten ne anlatmaya çalıştığını ben anlayamadım:confused: :confused: Bu konu çok karmaşık:D :D :D :D :D

4. carphunter1

carphunter1 kasım

En İyi Avı:
    sazan 7,200kg
    o zaman neden arkasından konuşuyorsunuz veriyim numarasını arayın yüzüne konuşun burada yok siteye verelim yok burada kapanır başka yerde açılır falan ayıptır ya ayıptır erkek adama yakışmaz bu hareketleriniz tamam mı?

5. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Benim anlamadığım size ne oluyor? zaten konu sahibi, geldiğinde cevabını verir. Ne bu sinirli tavırlar ben de onu anlamıyorum.Kimsenin burda birbiriyle alıp veremediği birşey yok.Biraz daha sakin olunsa daha iyi olacak.

6. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)

dur bakalım kasım bu ne hiddet böyle özelden ayrı tüzelden ayrı kınamalar ben bi kına yakarsam bida hiç çıkmaz ona göre bak :cool: artık siz bu işi sportif amaçtan çıkarıp neredeyse kumara dökmüşünüz be kardeş demekki damarında asillik akanlar buralara kadar düşürüyor bu işi demek :p bak doğanda senin ustanmış kardeş buyrun gelin ıstanbula sizlerin yol masrafları benden görelim bakalım şu meşhur atışlarınızı inan baya forumdan sizleri seyretmeye gelen insan olur bende bandırmadan geleceğim bak halep ordaysa arşın burada kardeeeeş bidahada sakın öyle tuttuğunun bacağını kırar kolunu kırar gibilerinden laflarda ne oluyor öyle bakayım bak ben bişey tuttururum bida tövbe edersiniz tutmaya :p :mad:

bana bu konuda zaten abes geldi neymiş 160metre atıyormuş daha uzağa nasıl atılır yardım istiyormuş be kardeşim sen insanlarla kafa bulmayamı geldin buraya bu metreleri bulduğuna göre demekki bu konularda baya tecrübeli ve bilgilisinki daha ne yardımı istiyorsun sen onu anlamış değilim :eek:

7. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Mustafa abi alemsin valla:D

8. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    bide bunları neden yazdın diye sorarsaaaa:p :D :D

9. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

10. deePblue

deePblue na

Kasım sen bu forumda kalıcı olup bir şeyleri öğrenmek veya paylaşmak istiyorsan bu türden polemiklere hiç girme..özellikle kendinden yaşça büyük insanlarla..
    Ucunda sırf kurşunun takılı olduğu takımlarla yapılan atışlarda o bunu atmış şu bunu atmış bence burda uğraş verdiğimiz balıkçılık olayıyla çok alakasız şeyler.Forumdakilerin çoğu da böyle düşünüyor bundan eminim. Kamışı makineyi elbette bizde kullanıyoruz niye ? daha uzağa atalım misinamızı derli toplu saralım diye. bu iş amatör balık avcılığıysa burda kalmalı zaten. Ben gücümün yettiğince sallarım kamışımı gittiği yere gider. Şansım da varsa balığımı alırım.
    Polemik amaçlı açıldığı aşikar bi başlık altında birilerinin gazına gelme.Sana çok şeyler öğreten ustanın bunu da öğretmiş olması lazımdı;) Neyse umarım bir gün bu forumun seviyesini yakalarsın

11. 56562

56562 xxx xxxxx

Değerli Arkadaşlar,

Uzağa atna konusu forumumuzda daha öncede defalarca işlendi ve her seferinde olay paylaşımdan çıkıp karşılıklı atışma noktasına geldi.

Aynı nedenle bu konuda site yönetimimiz tarafından kapatılmıştır.

Saygılarımızla.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.