Uzaklarda Arama :) İzmir Levrek

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında fztözkan tarafından paylaşıldı.

1. Kamuran karaman

Kamuran karaman Kamuran Karaman

Favori Kamış:
    Yabomax Sword 4,20 100-250gr
    Favori Makine:
    Okuma Raw 65 II
    En İyi Avı:
    Levrek 4 kg
    Tebrikler ,güzel levrek,güzel muhabbet .Avınız neşeniz daimi olsun.Daha güzelleri rast gelsin.

2. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Tebrikler Özkan

Ne demiştim birgün Özkan bu levreği tutacak diye :D

bu arada Ümit nerelerde

3. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    tebrik ederim ilk levreğin için,bayağı heyecan yaşamışsın,bir tek ümit i aramamışsın galiba:) Bu arada Ümit nerelerde gözükmüyor:) merkeze filanmı çektiler balıkları kurutuyor diye:D

4. mustafa_06

mustafa_06 mustafa

Favori Kamış:
    D.A.M phyton spin 50
    Favori Makine:
    shimano nexave 4000FC
    En İyi Avı:
    97 cm Baracuda
    hey maşallahhh levro'ya

5. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Keşke seni dinleyeydim de Özkanı avlara götürmeyeydiiiiiiim :D:D:D:D:D

:) Ümit bu aralar alyanak takılıyor, çok güzel alyanak çipuralar çekiyor, zaten bizim zorlamamızla rapor yazmaya devam ediyordu, şu aralar ne kadar uğraşsak da rapor yayınlamıyor, düşmanları artıyormuş o da haklı :) İzmirde olup Ümiti bi tenhada kıstırmak isteyenlerin sayısı azımsanmayacak seviyelerde :)

6. fztyasin

fztyasin yasin özkan

hehehehehe :laughing: :laughing: :laughing: abi yarıldım ya gülmekten :D Abi o at-çeksi ya sen olursun ya da ben, ama ikimiz birlikteysek o ayı bi daha da ben ayıyım diyemez, hatta tüm dünyayı inandırır aslında ayı değil de levrek olduğuna :D:D:D

7. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Hem anlatımın hem de balığın şahane tebrik ederim.Avınız daim iğneniz keskin ola :)

8. ultramoli

ultramoli ramazan

Favori Kamış:
    alumina 2.40
    Favori Makine:
    shimano
    tebrikler kardeşim daha büyükleri rast gelir inşallah.Bu arada Yasin hiç üzülmesin ,kocaman bir trofe onu bekliyor....

9. uguroz61

uguroz61 ugur ozturk

Favori Kamış:
    Shimano Catana 3.00m 14-40gr
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000
    En İyi Avı:
    Levrek - 2 kilo
    tebrikler... ilk trofenin zevki bir baska oluyor.. 3 ay once de allah bana nasip etmisti.. ayni heyecani diger trofelerinde de yasaman dilegiyle..

10. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Tebrik ederim Özkan, sen uyurken bile kapmışsın işi Ümit'ten, sanırım Yasin uyumuş :)Yasinin yerinde ben olsam, madem böyle bir iddia var, deniz kenarında yatar kalkardım, ve ilk levreği Özkandan önce tutardım :)Allah muhabbetinizi bozmasın devamlarını dilerim bu arada Ümit'ede selamlar.

11. 4443

4443

Nezaman kime kısmet olacağı bilinmez , tebrikler muhabbetiniz bol olsun ...

12. fztözkan

fztözkan ÖZKAN

Favori Kamış:
    1.82 Boyunda kanlı canlı bir osmaniyelinin aldığı kamış:)
    Favori Makine:
    1.82 boyunda kanlı canlı bir osmaniyelinin aldığı makina :)
    En İyi Avı:
    54 cm levrek
    teşekkür ederim...hava biraz soğuktu ,rüzgardan titriyordum.....soğuk hava insana titrete titrete otomatik wtd yaptırıyo...takdığım sahte artık saniyede kaç salınım yapıyosa levreğin başı dönmüş olmalı hooked hooked

teşekkür ederim güzel temenniler için...bundan sonra daha iyisi için uğraşacaz artık.yasine gelince ona yağmurlu havada levrek yok,gerçi ona her koşulda levrek yokk...ben gözlerinin önünde tutana kadar yasin levreği izmirin meşhur simidi sanıyordu:laughing: :laughing: :laughing:

teşekkür ederim,sizlere daha iyileri rastgelir inşallah..

teşekkürler,sizlere daha iyileri denk gelir inşallah..

eminim aynı duyguları yasinde paylaşıyodur...ben ikinci balığın peşinde koşarken tuttuğum levreği ayağıyla ittire ittire suya doğru götürüyodu hihi hihi

sizlere dahi iyisi rastgelsin..

hep beraber muhabbetin dibine vururuz inşallah forumda..teşekkürler..sizede rastgelsin...

abi zaten sende olmasan teşfik edenim yok...senin kehanetlerin çıkıyo demekki abi...21 aralık için ne diyosun ,yasin levrek tutarmı o gün(kıyamet kopacak diyolarda) :laughing: :laughing:

teşekkür ederim kadir abi. benim için aksiyonlu oldu, heyecanlıydı baya ilk defa levrek yakalamak..yakın zamanda ümitlede bir av yaparız inşallah..

teşekkürler..

nice av muhabbetleri yaparız inşallah,teşekkür ederim..

teşekkürler...kocaman bi trofe yasini bekliyorda, yasin onu beklemiyo...yasin beklediğinde ise levrek beklemiyo, buluşamıyolar bir türlü...her av öncesi randevulaşıyolar,tutacam bu sefer diyo(yasin biraz çekingendirde ilk randevuda tutamaz elinden pardon yüzgecinden):laughing: :laughing:
    bence levrek kefal yavrularının peşini bırakıp yasine bir şans vermeli...hihi hihi

teşekkürler daha iyisi denk gelir inşallah...

sağol abi..şimdi ümit avlarda 7-8 saat aralıksız at çek yapmıyor acemiler gibi (isim vermeyeyim şimdi). kıyıda oturuyo,uzanıyo,yakamoza bakıyo,manzara seyrediyor...avın olacağı zamanı bekliyo,zaman geldiğinde kalkıyo alıyo balığını..benim ümitten tek farkım balığı alacağım zamanı uyuyarak bekliyorum:laughing: :laughing:

sağolun...hepberaber muhabbetimiz daim olsun inşallah...

13. heraklitus

heraklitus GÖKHAN

Favori Makine:
    Ryobi Kobe 4500
    özkanım hadi günü kapatma saatine aldın paşayı..Benim avlak bölgemde bide bak.:)).Bidaha sana kovalamıcam ben bu levrekleri haberin ola.Sana yeter :))..Yasine kovalıcam...Yasin kamış taksitleri bitene kadar bir paşada sana yaparız...:) Daha iyisi daha irileri hepimize denk gelsin inşşalah...

14. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Ramazan abi nerde bekliyo yerini söyle hemen gidip almam lazım :D:D:D Resmen hayata küstüm abi Özkan benden önce yakalayınca, antidepresanlara verdim kendimi :)

15. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Ahhh Recep abi ahh, adama kamışı ben aldım makinayı ben aldım, sahteleri ben seçtim, wtd nedir kalama nedir nasıl verilir hepsini ben anlattım (Uygulamadım ama teoriğim iyidir :)) Sonra adam gitti paşayı kıyıya aldı, mecburen şimdi ustamsın diyecez :D:D

16. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Ulen hain ortak (pardon ustam diyecektim :D:D:D) ne pis ezdin beni ya, meğer içinde bana karşı acayip bi nefret varmış da kusmak için levrek yakalamayı bekliyomuşsun :D:D bittin olum sen yarın iş yerinde hastayım diyecem tüm hastaları sana kaktıracam görürsün sen :D:D:D:D

Ama sen de haklısın ağzı olan konuşuyo, vermeyince mabut neylesin yasin :D:D

Ya gökhanım artık özkanı avlara götürmesek mi ne yapsak :) sen bundan sonra bana doğru yolla balıkları, bak ben hiç dalga geçmem paşa paşa alırım otururum :)

17. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Hay maşallah o ne güzel bir levrektir.Birde güzel bir anlatımla tadına doyulmaz bir rapor olmuş, Tebrikler Özkan.:)
    Ayrıca Reel28 değil miydi nick'iniz, yoksa taklitleri çıkıncamı başına has koymayı tercih ettiniz:rolleyes:
    Başlık sanki bizim Volkana ithaf edilmiş hissi uyandırdı bende:D :D

18. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Abi aslında Reel28 benim gerçek ustam olan Ümit arkadaştır forumdan, Özkan da sırf gıcıklık olsun diye HasReel nicki ile üyeliğini açtı, çünkü Ümit(Reel28) bayağı sıkıştırmıştı Özkanı foruma üye olması için

19. sukrucansiz37

sukrucansiz37 sukru cansiz

Favori Kamış:
    alba star crocodıle 2580
    Favori Makine:
    okuma savartine 65
    En İyi Avı:
    istavrit kilolarca
    elıne saglık

kardesım o kadar güzel yazmıssın kı 3 kere okudum cok guzel bır anlatım ve av olmus eline diline sağlık bereketli avlar dileği ile yasin ve diğer arkadaşına da selamlar ::)))

20. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    1.71 Boyunda kanlı canlı bir japon:)
    Favori Makine:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun zekası :)
    En İyi Avı:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun dostluğu..
    Özkan uyurken mi daldı balık yoksa uyakınkken mi ? :D :laughing: Tebrikler kardeşim,darısı fztyasin in başına :D