Zıpkınla avlanmaya yeni başlayacağım ve tahmin edersinizki merak ettiğim bir çok konu var.Kendimce sonuçlar çıkarıp hata yapmak istemiyorum.Şimdilik aklıma gelen soruları toparladım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler. 1-Kıyafetin üst kısmını zorlayarak da olsa giyebiliyorum ancak çıkartmak inanın imkansız.En son 15 dakikalık çabam sonucunda yorgun düştüm.Kıyafetin üst kısmını tek başıma çıkarabileceğim kolay bir yol var mı? 2-Forumda okuduklarımdan anladığım kadarıyla dibe ulaşıp uygun bir yerde beklemek çok önemli.Ağırlık kemeri olmadan bunu başarabilirmiyim.Ağırlık kemeri şartsa kaç KG lik bir ağırlık kullanmalıyım.( 78 kiloyum ) 3-Zıpkınım Apnea 75 lik ve kurması çok güç.Acemilikten koruma kullanmadım ve yaptığım kurma denemeleri sonucunda karnımda morluklar oluştu.Tahmin ediyorum suda hem yüzmeye çalışıp hem zıpkını kurmak daha zor olacak.Kafamın suyun içinde olması gerekir mi gerekmezmi bunu bile tahmin edemiyorum. 4-Zıpkın şişine bağlı olan misinayı her atıştan sonra tekrar alt kısıma sarmam şartmıdır.Misinanın serbest halde olması herhangi bir problem doğurur mu? 5-Atış yaparken sudaki kırılmayı göz önünde bulundurarak balığın neresini hedef almam gerekir? 6-Avın yaklaşması için su altında ne kadar beklemek gerekir? 7-75 lik zıpkında palamutu şişin ilk çentiğine takmakla ikinci çentiğine takmak arasında bariz mesafe ve güç farkı oluşur mu.Özellikle bu konuyu mesafe belirterek anlatabilirseniz sevinirim. 8-Zıpkının arıza yapabilecek parçaları hangileridir,uedeklemem gerekir mi? 9-Bu yaz Didim Akbükte avlanmayı düşünüyorum.Bölge hakkında bilgi sahibi olanlar av bölgeleri,balık çeşitleri,derinlik ve açıklık gibi konular hakkında beni yönlendirebilirse çok sevinirim.