trabzon uzungölde ve derelerinde alabalık avlamak yasak mı bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim. uzungölde birkaç oteli aradım avlanmak yasak mı diye yasak dediler ancak 37/2 sirküler de yasak gözükmüyor...
sirkülere BAKMADIM AMA HEMEN HEMEN HER YIL OÇEVREYE GİDERİM ORADA YASAK OLDUĞUNU BELİRTEN LEVHALAR VAR VE O ÇEVREYE GİTTİĞİNDE JANDARMAYA DANIŞIRSAN ONLARDA SİZE YASAK OLDUĞUNU BELİRTECEKLERDİR
taner abi ben trabzonluyum uzungöldede staj yaptım orda balık avı kesinlikle yasak orası sit alanına giriyor bırak balık tutmayı ağacın dalını koparamassın ama ne yazıkki kaçak avlanan vatandaşlarımız var
sağol arda planlarım arasında uzungöle gitmek de vardı ağustosta ama av yasak olunca vazgeçtim malesef...
uzun gölde balık tutmak yasak .lakin o gölü besleyen dereler üzerinde daha yüksek yerlerde uygun avlaklar mevcut ve herhangi bir yasak olmaması gibi. denetleyecek kimselerde yok
Dostum merhaba, Uzungöl'de, gölün içerisinde balık avı kesinlikle yasak...Fakat gölü besleyen akarsuda sorun yok, avlanabilirsin! Gölden yukarı, akarsuyun çıkış yerinde doğru gittikçe Bentlerden oluşan göletler de var..