Sevgili Aret ve Can Siz harika ikili tekrardan çok güzel ve başarılı bir ava imza atmış bulunuyorsunuz. Yüreğinizin temizliği avlarınızada yansımıştır. Beni çok sevindirdiniz. Buradada bu yeteneklerinizi sergilemiş,o günlerde çıkabilen en yakışıklı sinagriti yakalayarakta kabiliyet ve bilginizi göstermiştiniz. Can-ı gönülden tebrik ediyorum Sevgimle kalınız
Tebrik ederim,güzel balıklar.Devamını dilerim. Pazar günü biz resmen sefil olduk.Avcılar burundan tut,florya lunapark önüne kadar demirlemediğimiz yer ,karides,şak şak,mantarlı ,zoka,canlı istavrit vs denemediğimiz yöntem kalmadı 10 tane iri istavrit haricinde bir şey alamadık.Halbuki 1 gün önce güzel balık vardı.Pazar bir anda kayboldular.Demek ki bakırköye doğru gitmemiz gerekiyormuş.
yuruyun be kım tutar sızı helal olsun valla cok guzel balıklar almıssınız tebrık ederım ıkınızıde afıyet olsun devamını dılerım.Can abı kofana yakısır o ellere bu sene alıcaksın insallah hıssedıyorum
Sevgili dostlarım neşeniz hiç bozulmasın ,bu arada dünden beri lüfer yıkılıyormuş ,Usta aradı verdi gazı
lüfer gerçekten hiç çıkmıyor 1 haftadır. hep sarıkanat sadece cumartesi sabahı bir tane dere önünden kaba lüfer alabildim. pazar günü ambarlıda uzun ve sıkıcı saatler sonunda isyan edip devasa rapala arkası yaprak yemden vazgeçtik. etrafımızdaki bütün teknelerin yaptığı gibi canlı kıraçaya dönünce 1 saatte 12 tane sarıkanat aldık.balıklar bu boylardayken kesinlikle taze istavrit ya da hamsi ölü zarganadan daha iyi sonuç veriyor. Avınız için gönülden tebrikler.. tekneniz menekşede sanırsam ben de oraya bağlıyorum. inşallah bir gün tanışırız da.
Canlı kıraçalarla uzun olta gibi gezdinizmi,yoksa canlı bırakma ile mi avlandınız?bu arada benim tekne de menekşe deresinde.Adı Burak.Gövdesi Mavi ,beyaz kamaralı bir tekne.Umarım karşılaşırız.
tanıştığıma memnun oldum. uzun olta gibi gezdirdik. iğneleri ufalttık . gagalık, 1 no tek iğne ve 15 cm lik 0.35 süper maxim misinalı uzun olta tertibatı. hiç takım kestirmedik gerçekten çok sert bir misina tavsiye ederim. bizimki de rota fisher 6.6 beyaz renk özelden tel numu atıyorum. birbirimiz avlak durumlarından haberdar ederiz.
Süper görünüyorlar valla, karadeniz pek lüfer vermez oldu bir haftadır. Demek balık oralara akmaya başladı.