Abi makinenin koluyla bir tane pasdion alırım Balığın büyüklüğünden ziyade, okadar parayı vermemdeki sebeplerden biri ömürlük olsundu, diğeri suya girince ya da ufaktan ıslanınca Trio gibî saçmalamamasıydı İlla 5 kilo diyorsan abi geçenlerde iğneden kurtulan heralde okadar vardı
Siyah, 600 SEL makam aracı gibi duruyor.:thumb: :thumb: Direksiyonda, o aracın şoförü gibi gözükürsün. Arka koltuğa geçmelisin. Islanmak mı dedin ? O da ne ki ? İstersen koy fileye ve günlerce denizin dibinde beklet. Gerçekten çok şık. Güle güle kullan.:thumb: :thumb:
Acaba spro red arc ile nasıl olur bu ip misina ? Geçen hafta aldım ama daha ip misina denemek kısmet olmadı.
İpe yazık edersin Red Arc ın 1:4 fiyatında varsa elinde sarma bence Şaka bir yana denemeden bilemeyiz. Bana kalırsa Power Pro 8 kat sar. Daha mantıklı çünkü yapı gereği mono gibi pürüzsüz
10luk passion un 6 kiloluk vatozu var.seninki 40 lıkmış..24 kilo çekmen lazım ha birde yaklaşık 8 kat daha pahalı imiş passion 2ci yılında..seninki 16yıl seni iadere etmesi lazım hayırlı olsun güle güle kullan.. red arc için ip misina kullanımında sorun yokmuş..yurt dışı forumlarında okuduğum anladığım bu..ama siz yinede ucuz pürüzlü ve kalın örgü kullanmayın.bu tür örgüler bir çok makinada sorun yaratır.. power pro bu konuda iyi..bana çürüğü denk gelmese idi sevmiştim onu..sadece bir gün kullandım..
Güle güle kullan Çağrı...Şok Kullanımı ile ilgili saydığım maddelerden biri umarım başına gelmez. Bu adamlar yıllardır bu işi yapıyor..(japonlar) elbet bir bildikleri vardır...
Teşekkür ederim Buluthan Abi Korkuyorum abi geçen gün 2 avuç midye aldım denizden, eğer şoklu kullansaydım gitmişti güzelim sahtem Eğer varsa avani seabass modelini de alabilirim