VArmısınız Tüm sahillerde Sirküler DAğıtmaya

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında fakirbalıkçı tarafından paylaşıldı.

1. fakirbalıkçı

fakirbalıkçı Necmi Özgül

Favori Kamış:
    mitchell privilage
    Favori Makine:
    shekspire
    En İyi Avı:
    Çarşı dostluğu
    Tamamdır Barışım Yarın sirküler hakkındaki bilgileri Aktarırım

2. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    http://www.balikavi.net/dokuman/teblig.php

yukarıdaki linkten ulaşabilirsiniz yeni ismi ile tebliğ1/2 ye;)

3. fakirbalıkçı

fakirbalıkçı Necmi Özgül

Favori Kamış:
    mitchell privilage
    Favori Makine:
    shekspire
    En İyi Avı:
    Çarşı dostluğu
    Ben belki Tarım ve köy işlerine basılı vardır adetli alabilirsek onlar Türkiyenin heryerinde dağıtırız kaldıki alamıyorsak Tüm Bölgelerdeki Arkadaşlarımız güçlerini birleştirir bastırtır

4. dede

dede kema ldede

sana katılıyorum necmi seni destekliyorum

5. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Necmi kardeş, bakanlıktan destek alınamazsa, Kısık vb. firmalardan, hazırlanacak kitapçıkta reklamları yayınlanmak üzere sponsor olmaları istenebilir.

6. tr16hunter

tr16hunter H.Cahit ÇİÇEK

Favori Kamış:
    Yasal olan tüm takımlar.
    En İyi Avı:
    sazan 5.300gr
    Sirküler (1/2 Tebliğ) Basımı, Dağıtımı hakkında...

Necmi; seni fikren desteklemekle birlikte bu işin o kadar kolay olmayacağını bilmeni isterim. Birkere Tarım İl Müdürlükleri sirküler(1/2 tebliğ) kitapçığını her dönem döner sermaye hesaplarından çok sınırlı sayıda bastırıyor ve Amatör balıkçı belgesi alan herkesede veremiyorlardı bu güne kadar bu böyle idi. 10/11/2007 tarihinde senin bu gün düşündüğün ve uygulanabilirse bence mükemmel olabilecek bu fikirle aşağı yukarı aynı sayılır bir konu açmıştım içeriğide birebir benzeşiyordu.
    Konu Mesajı:
    1/2 Nolu tebliğ
    Amatör balıkçılık kurallarını düzenleyen ve kısa zaman önce 37/2 nolu Sirkülerin yerini alan 1/2 nolu Tebliğ 'de Amatör balıkçıları, (Amatör Balıkçılıkla uğraşanlar genelde tanırlar bilirler ama) bu işe yeni başlayan kardeşlerimizi veya Tatlısuda avlananlar ile Denizde avlananları bilgilendirmek, ne avladığımızı veya ne avlamamamız gerektiğini gösteren çizim, fotoğraf, ayrıca ilgili çizim veya fotoğrafın altında balığa ait anatomik bilgi, üreme zamanlarını gösterir çizelge konulması çok doğru bir haraket olur diye düşünüyorum. Bunun için ne yapılabilir ? Örnek olabilecek Kara Avcılarına Avlanma pulu ile birlikte verilen O ilin haritası ve M.A.K (Merkez Av Komisyonu)Kararlarında ki gibi cepte taşınabilir boyutlarda bir kitapçık var. Bunun gibi Biz amatör balıkçılara Avladıklarımızı tanıtacak ne gibi bir şey yapılabilir, yaptırılabilir.
    Forumlardan takip ettiğimiz kadarı ile ne avladığını bilmeyen ve bu işi senelerdir yapan o kadar çok kişi varki.Veya Bu sitede böyle bir, sabit duracak Sazanından ,Turnasından, alabalığına kadar Tatlısu,hamsisinden, lüferinden,lambuka'sına kadar Deniz lerdeki tüm türleri kapsayan istenildiğinde sirkülere ( Tebliğe) ulaşmak kadar kolay olacak bir sayfa dizaynı yapılamazmı? Yada Balıkavi.net Şapkaları ve tişort' ları gibi yaptırılacak bir kitapçık bedeli mukabilinde üyelere gönderilemezmi? Ne kadar faydalı olur aslında, böyle bir şey yapılmak istenirse ben şahsım adıma sonuna kadar destek veririm ve çokda destek alacağı kanaatini taşımaktayım, nasıl olur...

Bu iş baya baya büyük bir iş bence boyumuzu aşar, Ancaaak Sedat abininde dediği gibi sponsor firmalar devreye girerse içinde balık fotoları,habitatları ve popülasyon dağılımını da gösteren bilgileri içeren hatta balık boy ölçüm cetvelide bulunan, yukarıdaki daha önce açmış olduğum konuda geçen Merkez Av Komisyonu M.A.K. kararları kitapçığı gibi bir kitapçık süper olur. Dağıtımıda Tarım İl Müdürlükleri eliyle değilde Satıcılar ve üyesi bulunduğumuz (www.Balikavi.net) gibi siteler eliyle olabilir sponsor olabilecek firmalarla görüşülüp bu kitapçığa reklam vermeleri sağlanabilir. Maliyet bu firmalar ile sponse edilebilir, eminimki bu firmalarla görüşmelerin sonucu düşündüğünüz bu teori pratiğe dönüşebilir. Basımı yapılacak bu kitapçığın bir örneği basım yapılmadan önce ilgili Bakanlığa bir örneği KKGM'ye bir örneğide İl Müdürlüğüne Tescil ettirilmesi gerekir (1/2 Tebliğin eksik veya hatalı basımını engellemek adına) Sahillerde sirküler dağıtmak yerine malzeme almaya giden tüm heveskarlara bu işe gönül vermiş Amatörlere satıcılar eliyle ücretsiz veya çok cüz-i fiyatla ulaştırılabilir. Yapılacak organizasyonlarda verilebilir. Yeterki bu kitapçığı onaylatıp sponsor firmalar vasıtası ile bastırtabilelim. Bunu başarabilirsek eğer Amatör balıkçılık adına yapılabilecek en büyük hizmet olur kanısındayım ve fikren destekliyorum.

Son düzenleme: 7 Ocak 2008
  7. onurjordan

onurjordan onur

Favori Kamış:
    Şeytan oltası ...
    Necmi abi yine İCAT çıkarmış :D:D:D:D yanındayız...

8. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    onur biz dağıtım yaparız dimi :D:D
    işsiz olarak :D:D

9. onurjordan

onurjordan onur

Favori Kamış:
    Şeytan oltası ...
    Her türlü :D

10. fakirbalıkçı

fakirbalıkçı Necmi Özgül

Favori Kamış:
    mitchell privilage
    Favori Makine:
    shekspire
    En İyi Avı:
    Çarşı dostluğu
    Günaydın Arkadaşlar Bu Gün Fırsat Bulursak Bölgelermizdeki İsimleri Belirliyebilirz Diye düşünüyorum

11. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    necmi abim bu güzel düşünceden ötürü seni şemsiye team i kutluyorum

12. KEYF&KEDER

KEYF&KEDER ORHAN AYDAR

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ÇARŞI EKİBİ.

günaydın necmi abi icadına destek vermekten orur duyarın ...( yalnız bizim ONUR'u değil ).:D .:D

13. fakirbalıkçı

fakirbalıkçı Necmi Özgül

Favori Kamış:
    mitchell privilage
    Favori Makine:
    shekspire
    En İyi Avı:
    Çarşı dostluğu
    Avlak yerlerinde dağıtacağız, şimdi bir kaç arkadaşımla bağlantı kurdum öğleden sonra bana haber verecekler Bakanlık en azından yaptığı küçük kitapçıklardan elimize geçerse örnek temsil etmiş olur önümüzde bir de bildiri hazırladıkmı en azından kendi avlak yerlerimizdekileri bilinçlendirmiş oluruz..

14. Conqueror

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    merhaba abi küsmüyüz akşam oldu ne selam ne sabah :)

15. fakirbalıkçı

fakirbalıkçı Necmi Özgül

Favori Kamış:
    mitchell privilage
    Favori Makine:
    shekspire
    En İyi Avı:
    Çarşı dostluğu
    Fatihim Banamı Dedin :)

16. KEYF&KEDER

KEYF&KEDER ORHAN AYDAR

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ÇARŞI EKİBİ.

yok abi ne küsü bura elektrikle bi sorunum var gidip geliyoda

ondan abicim

17. KEYF&KEDER

KEYF&KEDER ORHAN AYDAR

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ÇARŞI EKİBİ.
    :

abi baksana alınmışki alıntı yamış. ..:D ...:D

18. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    yok necmi abi orhan abiye dedim :)

19. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    anladım orhan abi org yapabildiniz mi hafta sonu sitede bugün pek fazla kalamadım

20. KEYF&KEDER

KEYF&KEDER ORHAN AYDAR

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ÇARŞI EKİBİ.

yok abi yapamadık inşallah herhangi biraksilik olmaz ise bu hafta sonu yapacağiz