Her Kese Selamlar Bülent Abi çok Güzel Görüntüler Teşekkür Ederim Bu Arada Arkadaşlar Ben Gidiyorum Nereye Diye Sormayin Tabi Kide Izmite Bu Görüntülerden Sonra Masada Oturup Yazilanlari Okuyamam Ben Balik Tutmaya Gidiyorum Bülent Abi Tekrardan Teşekkürler Bol Nasipli Avlar Dilerim Devamini Bekliyoruz
Teşekkürler Arkadaşlar izlediğiniz görüntüler ne yazıkki izmitten değil.Ne yazikki diyorum çünki izmit körfezi dünyanın sayılı Türkiyenin en verimli körfezi imiş.Ancak yarını düşünmeyen doğayı ve çevreyi önemsemeyen denizdir alır gider gibi cahilce bir mantıkla hareket edenler izmit körfezini yok etmişler.Her gün hala tonlarca evsel ve sanayi atıkları denize bırakılmaktadır.İzmit körfezi bu günlerde son direnişlerini göstermekte ve bünyesindede her şeye rağmen azar azar da olsa canlıları barındırmaktadır.tabi hal böyle oluncada bu izlediğiniz görüntüler ülkemizin başka bir köşesinden sizlere ulaşmaktadır. Her yıl 8-10 günlük bir av partimiz oluyor. yedi bazen sekiz kişilik bir ekiple gökçeada ya gidiyoruz.Bu görüntüler de oraya ait.Gerçi artık oralar bile bozulmaya başladı. Beş yıl öncesi ile bu günü karşılaştırdığmızda büyük oranlarda balık azalması söz konusu.Trol ve diğer sakıncalı avlanma almış başını gidiyor.Yakın bir zaman sonra buralarda dahi balık bulmak imkansız hale gelecek.Ancak ne olursa olsun balık bahane kafa dinlemek sessizliğin nasıl bir şey olduğunu anlamak gökçeada da nasip oldu.Tek kelime ile mükemmel.1 haziran da yine orada olacaz.Bakalım nasibimizde neler olacak.Böyle güzel mercanların,ıskatarların.karagözlerin,melanurların,kanatlı kırlangıçların,akyaların,levreklerin ve diğer tüm çeşitlerin ülkemizin tüm denizlerinde çıkması dileği ile.
karlı havalarda bu görüntüler ilaç gibi geldi varmı böyle balık çıkan bir yer şaşırdım valla haydi rastgelee
kendim çekmiş kadar oldum o görüntüleri izleyince.parmağının ucundaki misinada o balığı hisstemek gibisi varmı yaa.ne büyük bir zevk o .....
Deniz bütün cömertliğini sunmuş sizlere Tebrikler arkadaşlar Yalnız nedendir bilmem ben hala dans etme modundan çıkamadım
bülent abi paylaşım için teşekkürler ben gibi avda avcunu yalayan avcılar için bu videolar birebir bu arada büyük partiye bi kaç gün kalmış olmalı.1 haziranda tekrar oraada olacağınızı yazmışsınız..hayırlı yolculuklar ve avlar dilerim
Abicim be balıkları ne güzel çekiyorsunuz kıskandım vallahi ortam güzel balık güzel avınız ve balıklarınız eksik olmasın.
evet 2007 av zamanı geldi çattı.31 mayıs 2007 gecesi yola çıkıyoruz.iki, araba ve 6 metre tekne ile bir terslik olmazsa 1 haziran 2007 saat 11 gemisi ile kabatepeden gökçeada oradanda uğurlu köyü.Tahminen saat 15 sıraları oltaları suya indirmiş oluruz. Olaki bu zaman dilimi içerisinde o bölgede olan arkadaşlar olursa görüşmek tanışmak isterim. Bakalım bu sene ege denizi bizlere hangi süprizleri sunacak. 96 saat kaldı bu heyecanı herkesin anlayacağını biliyorum. 10 günlük bir av olacak yine sadece 7 saati uyku ile geçecek kalan süre ful balık avı. Bu arada bana tavsiyeleriniz olursa bundanda büyük mutluluk duyarım.30 yıllık balık avı yapıyor olmam çok fazla bir şey ifade etmiyor mutlaka sizlerden öğreneceğim çok şeyler var.Benim için her bilgi gerçekten değerli. bu sene en fazla sahte balık ile avlanmayı düşünyorum. Yine sırtı çekme ve yemli takımlarla avda olacak.Tabi kısmetimizde ne varsa onu alacaz.Dönüşte görüşmek üzere.