Öğleden sonra arkadaşla saat 14:00 gibi avlağa vardık.Hemen oltaları suyla buluşturduk.Takım yaylı yem hamur.İlk bir saat balık vurmadı.Tam sıcaktan bunaldık buz gibi kolaları içerken kamışın eğildiğini gördüm zil sesi duymadık tek vuruşta zili düşürmüş.İlk balığı aldık daha sonra yarım saat arayla diğer balıkları çektik.Balıklar tornadan çıkmış gibi 40,41,42cm. Yiyeceğimiz balığı yakalamıştık.Dursak daha yakalardık ama bu balıklar bize yeter diyerek dönüşe geçtik.Oltalar boş kalmasın. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Bende diyorum bu kayanın üstünde oturan arkadaşı bir yerden tanıyorum ama şimdi tanıdım nevza hocanın balıkçı oğlu avlarınız bereketli ve daim olsun rastgelsin.
Teşekkürler İlker.Daha irileri livarına dolsun. Teşekkürler Muhammer abi.Daha irileri livarına dolsun.
Tebrikler Nevzat abi. bulunduğunuz noktayı tahmin ediyorum. Bizde orda olta attık ama maalesef sazan alamamıştık. Darısı benim başıma diyelim.hook
nevzat abi avlağı biliyorum,ay sonunda misafirim gelecek,özelden mesaj atıp,tarif edebilirmisin yeri,teşekkür ederim...avların daim olsun...
nedense bu sazanı hem yemesini hem avını sevemedim. diyarbakırda 23 kiloluk almıştım fotoğrafları da mevcut ama nedense avlanırken de yerken de zevk alamadım. güzel rapor.
Teşekkürler Enes daha irileri livarına dolsun. teşekkürler Metin abi daha irileri livarına dolsun. Teşekkürler Halit daha irileri livarına dolsun.Sazanın en yenecekleri 3-4kg dir.Bir de avlandığın barajın suyu temiz olacak.