Geçmiş olsun.Çok üzücü bir durum. Sivrice avuç içi kadar bir yer,hangi cesaretle böyle bir hırsızlık yapılabiliniyor anlayamıyorum !
Bu allahın belaları ne isterler güzel insanlardan. Gerçekten Sivrice çok sakin ve herkesin birbirini bildiği ve güvendiği bir yer. Bu dışarıdan takiple belki de kaçakların yaptığı bir iş olabilir. Vedat Abi çok geçmiş olsun. inşallah bulunur. Seni seviyoruz.
Bu ne şerefsizliktir,bir değil iki değil,ayıptır günahtır ya.Bir insanın üstüne bu kadar gelinmez.Tanıdık birinin yaptığı görüşüne sonuna kadar inanmaktayım.Allah yapanın belası versin...
2 sene önce benimde 9.9l'uk bir evinrude makinam çalınmıştı ve ondan sonrada tekneden soğuyup bir daha binmemişitim.Bu olay yüzünden tekneyi satıp ahşap bir tekne aldım. Çok üzüldüm ,geçmiş olsun.Allah bunları yapanların cezasını tez zamanda versin...
Vedat abi, geçmiş olsun. Ben sebebinin kıskançlık-hasetlik olduğunu düşünüyorum. Başımdan birkaç sefer geçtiği için Vedat abinin duygularını çok iyi anlıyorum.Bu tecrübelerimden, istenirse, biraz gücünüz varsa en azından çalınan malzemeleri bulabileceklerini biliyorum.
Tüm bir beldeyi ve mahalli suçlamak istemem ama sonuçta Pamuk Dedem 'e oraya dışarıdan gelmiş biri olarak acaba birileri bir mesaj mı veriyor ...Ya bu şeyler eskiden filmlerde romanlarda olurdu ,dışarlıklıyı bezdirmek ,korkutmak için yerliler içerden bin türlü iş çevirir ama genelde sonu mutlu biter herkes kanka olurdu ...Çok üzgünüm geçmiş olsun ,umarım geçen sefer ki ''sigorta '' tavsiyemi dinlemiştir.
bu kadarda olmaz ama nedir bu vedat abinin bu hırsızlardan çektiği çok geçmiş olsun abi bu iş biraz araştırılırsa o civardan birilerinin parmağı olduğu çıkar ortaya
Vedat abi, geçmiş olsun demekten başka birşey elden gelmiyor.Temennimiz yapan yada yapanların bir an önce bulunması ve gereken cezaya çarptırılmaları. Yalnız şunuda belirtmeden edemiyorum.Mesajlarımızı yazarken Sivricenin o can insanlarını incitmeyelim.Çok sıcak çok dost canlısı insanları var onları tenzih ederim. Tekrar geçmiş olsun. Mal canın yongası olsa da gelen mala gelsin cana değil.
Geşmiş olsun Vedat abi, umarım bir an önce bulunur, bunu yapan şerefsizlere söylenecek çok söz var ammaaaa.....
Başka bir platformda Şener abi duyurmuş, oraya da yazdım. İnanılması zor bir durum. Teselli için söyleyecek söz bulamıyorum. Sukunetle peşine düşülmesi gereken bir tekerrür. İyi bir dedektiflik gerektiriyor. Başka türlü yapanların hedefleri neyse ulaşırlar.
Ben de tekrar geçmiş olsun diyorum, dün gece saat 02 lere kadar beraberdik, bütün sitelere duyurduk , inşallah güzel bir haber gelir, cana gelecek , mala gelsin diyelim, bunlar güzel göstergeler değil, allah sonumuzu hayır etsin, gözü dönmüş bu hırsızların allah cezalarını versin.
Sayın Üstadımıza geçmiş olsun diyorum. Allah cezalarını versin şerefsizlerin, Haram zıkkım olsun,yedikleri son lokma olur inşallah
Orhan ağabey senin haber verdiğin diğer siteye de yazdım. Bunun hırsızlıkla filan alakası yok, bu hırsızlıktan öte bir şey oldu artık! Bunu yapanların insanlıkla da alakası yok, bunlar muhtemelen aykırı cinslerin birleşmesinden meydana gelmiş yaratıklar olmalı! Vedat ağabeye garezi olanların var olduğunu düşünsek bile bu memleketin güvenliğini sağlayan merciler bu kadar mı etkisiz? Kimi getireceğiz bu olayı çözsün diye? Komiser Colombo'yu mu? Sherlock Holmes'i mi? Kim çözecek bu olayı? Arkadaşların dediği gibi "illaki bu tanıdık biridir" söylemine katılsam dahi kesinlikle o tanıdık birinden "Sivrice halkını" tenzih ediyorum. Vedat ağabeyi bütün dünya tanıyor! Onun için herkes tanıdık. Vedat ağabeye verilen bu zararı şiddetle kınıyor ve o motor, bir kez daha söylüyorum inşallah çalanların eceli olur. Çok üzgünüm yazıklar olsun...
Geçmiş olsun vedat abi kötü olmuş bu o kadarda teknede yattın ettin allahlarindan bulsunlar üzme kendini.
Vedat baba geçmiş olsun, bu şerefsizler yüzünden geceleri bekcilik yapmanamı yanayım ,giden motoramı yoksa makinalar ve malzemelerinemi ,yorumda bulunan arkadaşlara katılmamak mümkün değil.İnşallah en kısa zamanda suçlular bulunur ve sende motorunla malzemelerine kavuşursun.