Vedat Abayoğlu'nun MOTORU YİNE ÇALINMIŞ..

Konu, 'Genel Konular' kısmında point.shot tarafından paylaşıldı.

1. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Elbet devam edeceğiz anlatmaya sevgili Murat.Hem bazı av raporlarımda birikmişti.Şu cevapları bitireyim son avlarımdan birini resimleriyle yollayacağım.
    Sevgiyle kal

2. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Maalesef yok sevgili Murat

3. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sağol sevgili İbrahim

4. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Yakın ilginiz üzüntümü iyice hafifletmiştir sevgili Aytekin.
    Balık tutmak hayat felsefemdir,bir yolunu bulup tekrar ediniriz inşallah.

5. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sağol delikanlı

6. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Osman abi
    Cümleleriniz içimi ferahlatmıştır,sağolasınız.
    Umarım en yakın zamanda denizime kavuşurum.
    Şimdilik birikmiş bazı av raporlarımı göndereceğim,sonrasındada inşallah yenilerini.
    Sevgiyle kalınız.

7. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Gökçer
    Cümlelerinden beni iyi anlayanlardan olduğunu hissetmek cok sevindirici.Haklısın,aynen dediğin gibi yapacağım ve hayatımı verdiğim bu olguya devam edecek,neticelerini sizlerle zevkle paylaşacağım.
    Sevgiyle kal

8. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Hakan
    İlgin beni hep sevindirmiştir.7 ayın boşa gitmesi benide encok üzen bir durum olmuştur.Şimdi zavallı teknem motorsuz,sanki boynu bükük beni beklemektedir ve bende onuda götürürler endişesini duymaktayım.
    Bu durumun kısa zamanda telafi olacağını sanıyorum.
    Sevgiyle kal

9. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Sağlık olsun Vedat abi, sen iyisin inşaallah :)

10. mavikuş

mavikuş Mehmet

Favori Kamış:
    shakespeare
    Favori Makine:
    shakespeare Dimension
    En İyi Avı:
    AKYA 11Kg
    selam vedat ustam.İsmim mehmet.uzun zamandır yazılarınızı okuyor takip ediyorum .Verdiğiniz bilgiler için çok çok teşekkürler.Ben de sizin gibi levrege gönül vermiş birisiyim yaklaşık 15 senedir levreğin peşindeyim.umarım ileride tanışma fırsatımız olur.Size bir mail göndermiştim ama üzücü bir olaya denk geldiği için cevabını alamamıştım.Geçmiş olsun diyorum.motor ve diger şeyler alınır diye düşünüyorum.bu arada motorunuz,tüm balık malzemeleriniz çalınmış olabilir bu sizin yaşama tutunma şevkinizi ,tutkunuz olan deniz -doga-balık tutkunuzu çalamazlar.ayrıca sizde olan tüm bilgi ve hatıralarınıza çalamazlar.Kökü sizde tekrar yavaş yavaş yerine gelir diye düşünüyorum.Allah can sağlığı versin.bir kitap yazmayı düşünüyordunuz ne oldu bilmiyorum bu konuda cevap yazarsanız sevinirim.Tekrar geçmiş olsun

11. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Kardeşim Mehmet
    Lütfen soru neydi tekrarlarmısınız.O günlerin stresi ile cevaplamayı atlamışım dediğiniz gibi.
    Ayrıca hakkımdaki kanaat ve yorumlarınız şahsımı çok sevindirmiştir,sağolasınız.
    Kitap ilerlemektedir.Son bir gayretle nihai noktaya gelebileceğimi ummaktayım.
    Sevgiyle kalınız.

12. kadrikalemci

kadrikalemci Kadri Kalemci

En İyi Avı:
    Kaçırdığım balık
    Vedat abi;
    MSN den size ulaşamıyorum. Her ne şekilde oldusa sizi online göremiyorum. Sevgi ve saygılarımı iletmeyi buradan olsun yapmak istedim.

İyi günleriniz olsun.

13. mavikuş

mavikuş Mehmet

Favori Kamış:
    shakespeare
    Favori Makine:
    shakespeare Dimension
    En İyi Avı:
    AKYA 11Kg
    Selam Vedat usta.kitabınızın ilerlemesine ve msj ıma hemen yanıt vermenize sevindim.Kitabınız biterse hem benim hem de formdaki arkadaşların haberi olursa seviniriz.Yabancı kaynaklarda hem görsel hem de yazılı medyada bir sürü kitap var.Türkiye'de de bazı kitaplar var ama sanırım hiç birisi sizinki kadar daha şimdiden populer değil gibi.Kitabınız çıkmadı ama daha şimdiden herkesin sabırla beklediğinden emin olunuz.Özellikle levrekçi arkadaşlar sizin tüm deneyimlerinizi okumak,öğrenmek ve uygulamak istiyor.Bu tecrübeleri deneyerek öğrenmek uzun zaman ve emek ister,tabi ki maddiyatta.İşte bu açığı kapatacağınızı düşünüyorum.Bu arada size gönderdiğim mailim şöyleydi.Ben hiç sahte balıklarla levrek avlamamıştım.Genelde silikon yemlerle avlanmıştım.Çokta levrek tuttum.Adana da deli burun bölgesinde (Seyhan nehrinin denize döküldüğü yer) levrek açısından zengin bir yer.Ama herkes silikon yem kullanıyor bende dahil.Ben levrek için yem yelpazemi genişletmek istiyorum.Senin yazılarında sahte balıklara göre silikon yemler hem ucuz,hem de sahtelerden daha iyi sonuç veriyor diyordun.Doğru bende katılıyorum ama balığa çıkmak hep yakalamak değil birazda deneyici ve keşfedici olmak ta lazım diye düşünüyorum.Çünkü bazen silikon yemlere balık vurmuyor işte o zaman sahteye vurabilir diye düşünüyorum.İşte senin ve formdaki diğer arkadaşların sahte balıklarından şimdilik birer adet almayı ve denemeyi düşünüyorum.(başta Yo-zuri,rapala,yamashita,storm,strike-pro,daiwa,river2sea ve pelican).Senin formlarda arkadaşlara verdiğin ve kullandığın bu markaların modelleriyle ilgili bir liste yapıp e-mail yoluyla resimli olarak bir dosya halinde sana göndereceğim.Çünkü formlarda verilen bazı resimlerde aynı isimde ve farklı renklerde olan sahteler var.Zaten pahalı olan bu modellerden yanlış alıp boşa at-çek yapmak istemem.İşte senden istediğim eğer fırsatın olursa sana göncereim bu dosyayı incelemen ve hatalı olanları düzeltmendir.Bu konuda yardımını isteyecektim.Bu arada sana ulaşabileceğim bir telefonunu verirsen sevinirim.(mehmeet@hotmail.com).
    Herkese Rastgele…

14. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Merhaba Vedat kardeşim
    Uzun zamandır biraz sağlık problemlerimden birazda isteksizlikten sitelere mesaj yazamaz oldum.
    Bu konu ilk açıldığında okumuştum ve çok üzülmüştüm ama konuyu açan sen olmadığın için yazmamıştım.Şimdi siteye girdiğimde konuyu görünce ,belki bulmuşsundur diye bir ümitle mesajları incelediğimde ümitlerim boşa çıktı.
    Neyse canın sağolsun,geçmiş olsun diyeceğim ama bu işin seni ne kadar üzdüğünü tahmin edebiliyorum.Bu işi sanıyorum kasten yapanların yakasına illaki bir gün birileri yapışacaktır.Olmadı,bu dünyanın öbü tarafıda var.
    Allah sana hem sabır hemde sağlık versin.Vallaha imkanım olsa ondan çok daha güzel bir tekne alıp sana hediye ederdim ve bundan çok büyük bir zevk alırdım.Senin için teknenin ne kadar önemli olduğunu biliyorum.
    İnşallah bu son olsun ve en kısa zamanda daha iyi bir tekne için Allah sana imkanlar versin.Yanaklarından öpüyorum.