Besmele ile başlamak istiyorum. Anlayan anlamıştır artık. homur homur mozul mozul dıııııııııııııııııttttttttt
eh artık onlar ne insan nede HAY-VANLAR. Onların yüzünden hayvanlara hakaret etmeye gerek yok. onlar bilinmez bir varlık. yani birrrr hiçççç!!!!
. Osman bunlarda düşünme yeteneği yokki. biliorsun O yetenek insanoğluna mahsus. İyi akşamlar Kardeşim.
abilerim ablalarım üstadlarım böle insanlara küfür edipte kendinizi neden günaha sokuyosunuz bırakın allaha havale edin,sizin küfürlerinizin onlara bi zararı olmaz anca kendinize zararı var allaha havale edelim allahından bulsun!!!
Çok kol koparan gördük Dostlar siz hiç merak etmeyin. bu tür balık avlayanlar genellikle kollarını kaybederler. kundu da çok adam var kolsuz şekilde dolaşan
Aramıza hoşgeldiniz . Çok memnun oluruz bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız. Ama öncelikle profil ayarlarından imza ayarlarını yapınki hitapta kusur etmiyelim.. İsim,doğum yılı,nereden katıldığınız,ve kan gurubu . Teşekkürler güzel paylaşımlar dileği ile sevgiyle kalın.
benim için giti patlayınca bütün gündür o sahne hep aklımdan hiç gitmiyor o balıkların kaçışması can verişi biz seni suya koysak üzerinede bomba atsak nası olur demek lazım tamam yemek için ama böyle hem balığa ızdırap hem orda bulunan küçük su canlılarına günah ayıp ben hayatımda ilk defa böyle bir nefret duydum allah cezalarını ahirette vericektir inşallah bi de gülüyor ya ağlancak haline gülen tek insan oldugunu bilmiyor bende diyer abilerimin söylediyi gibi 5 saat dalarım hiç bir şey olmaz yinede hayatımda ki ne güzel anları geçirerek dönerim yazık yazık... balıksız kalın da aklınız başınıza gelsin diyim o zaman o insanlara.......
ya hasta bunlar belli... nasıl da isterik gülüyorlar kibritsuyu döktüklerim hani bir yorumda var ya o dinamitleri asıl napmaları gerektiğini söyleyen... az bile... dinamiti on-yirmi parçaya bölüp ööle yapacaksın o işi... yavaş yavaş... sonra fırına...
http://www.youtube.com/watch?v=zPfcTBKtuAc&mode=related&search= herkes belasını birgün bulur sanırım...
zıbını daktırttımının gozttımınnı adamları sizin ben azutturnsssandıkattırsandırttırıiim emi vilazzettirdimm sizi emi ohh rahatladım..bağlıcan bunnara dinamiti vercen ceryanı bak bidaa yapıyolarmı