Virüs ün Adı At_çek Her Yanımı Sardı

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. modena

modena

kardeşim çok teşekkür ederim...ama bu gün bu mesajı yazdıktan sonra at-çek meleği devreye girdi galiba...gamakatsunun jig headlerinden buldum...:)

ilgi için tekrar tekrar teşekkür ederim kardeşim...

2. melanqoliq

melanqoliq FATİH KOÇ

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin, Lineaeffe master jig
    Favori Makine:
    Shimano Hyperlop, Ryobi Ecusima 3000vi, Okuma Salina SA 2 16000
    En İyi Avı:
    Sülemem nazar değer :D
    Kardeşim hepsi çok güzel hiçbiri takılmasın balık harici biyerlere inşallah..
    Bu hastalık çok başka birşey..
    At-çeke gidemediğin zamanlarda malzeme toplayıp tatmin oluyoruz hepimiz işin gerçeği bu..
    Bugün banada geldi Ankaradan 11 tane sahte ve hepsi çok özeller, yakında paylaşırım avlara imza atmaları lazım yoksa dursunlar o kutularda öylece..:)
    Pirinç fikrin süpermiş be hemşom baldomu olmalı yoksa ucuz kırık pirinçtenmi olsa daha iyi diye düşünüyom :D:D
    Kendine iyi bak kardeşim moralsizken tebessüm ettirdin bu güzel konunla beni..
    Selamlar..

3. konevii

konevii veysel

maşallah harika kolleksiyon. pirpnç çok iyi fikir..
    seni virüs sarmış abi, öyle demişsin de;
    benim adımda bile yazıyor, ne yapacaz :(:(

bereketli avlar dilerim...

Son düzenleme: 9 Mart 2011
  4. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    sağol kardeş,o sahte nin adı yozurı m176 dır,karın bölgesi hamsi gibi parlak,ortasın dan boyuna doğru sarımsı çizgi mevcut sırt kısmı yeşil:)

belki yatıya atçeke gideriz aç kalırsak orda pilav yapabiliriz:D

5. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Balıkçılık kadar malzeme işide bir hastalık hemde tedavisi olmayan bir hastalık
    hangimiz balık malzemesi satan bir dükkana öylesine girdiğimizde eli boş çıkmış
    güzel bir sahte koleksiyonu
    bereketli avların olsun rastgele

6. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    ben henüz bakmadım:) bir baksam o gördüğün kadar ragot daha çıkar meydane:D gerçek den çok masrat etmişiş bizler:) ben biliyorum o hayvanın ilacını da,zaten bir örneğini görmüşsündür bu günler de!!,vel hasım civarda dikkat çekmek istemiyorum,anasını ağlatırlar meranın:rolleyes:

Fatih gardaşım 11 tane toplu sahteyi ne yapacaksın öyle:D biz birer 2 şer alıp bu hale düştük sen 10 ar 10 ar alınca sonunu düşünmek bile isteiyorum:D
    pirinç e gelince baldo mu bilmiyorum kavonozda dolu imiş bende bu kaplara boşalttımıdı:D
    rasgele kardeşim

sağol kardeşim:) senin adın benim ana tarıfının tamamın da yazıyor:) da o tarflar da sazan yerleri bile bulmak mümkün deyil:D suyu bulursak öpüp başımıza koyalım:D
    yahut şöyle de adlandırabiliriz seni:) doğuştan fanatik:)
    tekrar teşekkür ederim kardeşim,iyi günlerde atçek keyfini doyasıya yaşıyasın:)

7. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Eşref abi normal köstekli takım yapıp dip oltacılığı yapsak,her halde şuraya harcadığımız malzemenin parasının,3 te birini yıl boyunca ancak harcarız gibime geliyor:)

atçek işi masraflı bir işmiş vesselam,rapala tipi sahtelere düşkün olanlar için söylemeliyim,

teşekkür ederim abi

8. konevii

konevii veysel

doğru diyorsun abim, soyadım ATÇEKEN ama, memlekette atıp çekecek su bile bulmak zor. bende bunu kastetmiştim zaten :(
    Bereketli avlar..

9. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    benim o tarafları terketmemim en önemli sebebi kıraç bölge olması idi:)
    çocukluğumda türk filmlerinde olsun yabancı filmlerde olsun denizi görünce,içim giderdi,ah bende oralarda yaşasam derdim,
    ağaç yok su yok,ne yapayım ben orda:D 8ci yıla girmeme 1 ay kaldı,o yıllardan beri antalya dışına hiç çıkmadım,her sene bir mana ile geleceğim diyorum savuşturuyorum:D
    herşeyimi buraya adapte etmişim,1 gün iş yerime gitmesem en az 20 tane hayvan kedi köpek karışık yollarda beni beklerler:)
    bu sebebden dolayı ben davet ediyorum aradaki özlemi gidermiş oluyorum:)

10. konevii

konevii veysel

bende 12 senedir istanbulda yaşıyorum. ama yılda bir kez 2 aylığına giderim memlekete. takılırım bolca altınapa da. başka yer mi kaldı zaten. orasıda malum, çok kalabalık, aşırı yavru katliamı vs. ne olacak sonrası...
    Antalya iyidir abim. herşey gönlünce olsun..

11. Bahadır Sarıca

Bahadır Sarıca Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Sevgili Kadir,
    Çok güzel kandırıcılar. Silikonlar bu aralar favorilerim. Uzun bir süre sadece silikonlarla avlanmayı hedefliyorum. Vitala'nın ürünü çok cezbedici görünüyor.
    Bu arada pirinç fikri hoş olmuş;)
    Keyifli avlar dilerim.
    Sevgi ve selamlarımla...

12. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Bahadır abi sizin takım benim takımı yener stok bakımın dan:D
    silikonlar:rolleyes: ... ........ .....
    teşekkür ederim Bahadır abi selamlar

13. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Heheh.Dogrudur agabey.Ama simdilik ragotum yok.Bunun yerine onlari kendi silahlarim ile vuracagim :p (daha onceden yaptigim gagali,kuyruklu,yuzgecli ve ortalama 12-14 cm olan sahtelerim ile)
    2 gundur hazir kit-a evde arkadasin telefonunu bekliyorum. "hadi gidiyoruz " dese hemen cikacagim yola :D
    Hele bir sehir degistireyim; o zaman ilk isim kendime bir ulasim araci temin etmek olacak (atv,motor,araba yada en kotuihtimalle bir bisiklet :D )
    Rastgele...

14. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Herşey bir yana kedi ve köpekleri kollaman beslemen senin bence en büyük güzelliğin.

15. araştırıcı

araştırıcı Levent Bekir

En İyi Avı:
    akya
    Bu hastalığın adı; "COMPULSİVE FİSHİNG DİSORDER".... ( Amatör balıkçının; balık avlamaktan çok yeni malzeme satın alan, biriktiren ve bu davranışı durduramayanı)

tedavisi bir hayli zor....

Geçmiş olsun....

16. FuRkAn *

FuRkAn * FURKAN

Favori Kamış:
    Shimano Spin Power 425 bx
    Favori Makine:
    スーパーエアロ フリーゲン /
    En İyi Avı:
    Torikler, Kofanalar - Levrekler Vs. Vs.
    Güzel sahteleriniz var bende daha beter 4 koca kutu var lüfer ve kardeşleri, kofana, levrek için sürekli alıyorum :D güle güle kullanın ayrıca bunlardan da tavsiye ederim.

DUEL HARDCORE MİNNOW 13 CM 13 GRAM

Uploaded with ImageShack.us

17. 29519

29519

:D Panik atak a benzer belirtileride var bir sahte görülür almalıyım denir sonra sakinleşilir filan :D

18. çetinusta

çetinusta çetın usta

Favori Kamış:
    şeytan oltası
    Aynı koleksiyondan bende de var.. Bazen hanım hepsini çöpe atacağım diye tehdit edince içim ürperiyordu... Senin koleksiyonda çok önemli bir eksik var. O renk bu marka şu aksiyon derken en sonunda yeni keşfim ile hepsinin pabucu dama atıldı.. Bir arkadaşım tavsiyesi ile yaptığım tükenmez kalemden bozma sahte inanılmaz bir başarı gösterince diğer pahalı sahteleri silikonları çürümeye terk ettim. Lüfer için imal ettiğim bu sahteyi gören lüfer sazan gibi atladığı gibi Turna ve Levrek hatta bilumum avcı balıklar ne olduğunu anlamadan bir anda kendilerini çantamda buluyorlar... Artık ava giderken sadece katliamcı kalemi götürüyorum Yakalama şansı yüz kat fazla desem abartmış olmam...elimdeki kırk kadar sahteyedeğişmem ... Eksik yani senin koleksiyon . Babaları yok yani.

19. Elvis

Elvis Suat

Kadir Bey,
    Güzel bir koleksiyonunuz var,mümkünse satmamanızı öneririm çünkü onları ele alıp incelemek bile bir haz bence...
    Özellikle merak ettiğim,River2Sea nın su üstü olmayan yani gagalıların performanlarından memnun musunuz?Onlarla ne tür balıklar yakaladınız?
    Birde Yo-zuri lerin sağ taraftakilerinden,en üst 1.,2.,3. sahtalaeri ile alakalı da bir performans değerlendirmesi yapabilir misiniz?
    Teşekkurler...

Son düzenleme: 10 Mart 2011
  20. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bende motor var scooter kimseye ihtiyaç duymuyorum vallah:) can yoldaşım haziranda 8ci yılına girecek:)

Hiç sorma abi çocukluğum dan beri severim kedi köpekleri,son altı yıldır bu sevgim tavan yaptı,bir gün mama götürmeyim içime batıyor:) dün nett de araştırma yapıyordum,sadaka kutu,yabancılar dan bu hayvanlar için bahşiş toplamayı hedefliyorum abi,yazın çöpden 4 4 lük bakımlarını sağlıyorum,balık et çok çıkıyor otel çöplüklerin den,kış için birikim yapmayı umut ediyorum,zira ALLAH hayrını esirgemesin,aylık 300tl para harcıyorum bu hayvanlara,önümüzdeki bu sezon çok bahşiş alırsam,yeni hedefim gördüğüm her hayvana mama vermek olacak abi,ülkemizdeki sokak hayvanları besleme de biraz sıkıntı görüyorum,o kadarki karşı dan karşıya hayvan geçiyor sürücüler hiç oralı bile olmuyor,üstüne üstüne sürüyor,
    önceki gün hiç olmuyacak bir yolda,şöfer köpek yavrusunu ezmiş,çok yeni olmuş bakamadım:rolleyes: bebe iken alıp besliyorsun,ne idiğu belirsiz biri çarpıp gidiyor,onca emeğin sevgin bir anda nefrete dönüşüyor,gene gerildim abi:rolleyes:

bu hastalığı iyileştirme yollarına başvurdum,genel bir temizlik yapacağım:)

aynen öyle:) belki ilk satın alma komplexini o an yenebiliz ama sonraki seferler insan ın gözü orda takılı kalıyor hep,illa alacak onu:D

bu sahteniz levrek de iş yapabilir de ama en çok diğer avcı balıklar da başarı gösterir,bu saydıklarınız içinde en tecrubeli avcı balık levrek dir,
    sizin yaptığınız ın bir benzeri sahte ile biz tral avlıyoruz burda,kalem içinden misinayı geçiriyoruz,püsküllü çapari iğnesi takıyoruz,bu şekilde atçek yapıyoruz,tesbih den farklı boncuklar ile kurt misali sahteler imal etmeyi düşünüyorum:)