Tevfik Abi ve Ceyhun'un yazdığı Whürt2000 HHS yağlama için ideal.. Solvent barındırmadığı için makinaya zarar da vermez.. WD40 ise arada temizlemek için kullanılıyor ancak WD40 sıktıktan en geç 1 gün sonra Whürt2000 HHS'yi üstüne sıkmakta fayda var.. Whürt2000 HHS 500 ml. lik spreyi Karaköy Perşembe Pazarı'nın içindeki Rota Hırdavat'ın ''Yapışkan ve Yağ'' maddeleri satan şubesinden temin edebilirsin.. Fiyatı 20,00 TL. Bir de Karaköy Arap Camii'ne giden yolun üstünde Petrokim firması mevcuttur.. Yağlama,yapışkan ve diğer kimyasal maddeler hakkında orda ustadan detaylı bilgi de alabilir, Whürt 2000HHS ile aynı işleve sahip sprey gres temin edebilirsiniz.. Fiyatı 14 15 TL. civarı..
ben Cengiz balıkçılıktan aldım würth hhs 2000 i, 150ml ve 500ml var. Ayrıca temizlemek için würthün yine temizleme spreyide mevcut. Okuma makina bakımlarında kullanıyorlar.
Cengiz'de Whürt2000 HHS yağ olanın 500 ml. liği yok.. 500 Ml. olan makina dış aksam ve kamış temizliği için..
Tevfik abi zaten makinada hırıltı geliyordu bu yagı alıp denicem ama beceremezsem sana yollarım kargoyla
Valla yollada, kamışını,misinasını, iğnelerini falanda unutma. Madem yapacaksın bir iyilik bu garip abine.............. Bayağı ihtiyacım vardı. Sağolasın. hihi
Temizleme spreyinin tam modelini yazar mısınız? Tevfik Abi ben bozarsam sen düzeltirsin diye yolluyacaktım ama
şell rotella 20 50 dört mevsim yağ kullanıyordum pek yaramadı ama en azından yağsız kalmıyordu yaramadı dediğim uzun süre gitmiyordu
lütfen yanlış anlaşılma olmasın. sadece fikrimi söylemek istiyorum. hhs 2000 gres yağın sıvı halidir. minik dişliler için kalındır. ilk sıkıldığı anda içerideki gazdan dolayı aşırı sıcak çıkış yapar.buda plastik için iyi değildir. ancak hafif soğuklarda bile donma yapabilmektedir. onun yerine bence daha ince ve donma yapmayan multi sprey kullanılmalıdır ki daha önce başıma hhs 2000 den dolayı birçok sorun geldi ancak hhs2000 i mutlaka kullanıp da memnun olan vardır ancak bu benim nacizane fikrim