Wega Turna

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında mhakanbasar tarafından paylaşıldı.

1. mhakanbasar

mhakanbasar Mustafa Hakan BAŞAR

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE SPIN 2,10
    Favori Makine:
    Spro Red Arc Tuff Bady
    En İyi Avı:
    turna 102 cm 8,5 kg
    AV YERİ :KAPULUKAYA BARAJ GÖLÜ
    AV TARİHİ :07 EYLÜL 2008
    HAVA VE SUYUN DURUMU :Açık ve güneşli,göl suyu hafif dalgalı
    AVLAKTA KALINAN SÜRE :7 saat
    KULLANILAN EKİPMAN :Bilumum kandırıcılar (rapala Magnum Shad rap ve Meps Aglia Long Cast ,Litle Coleo Kaşıklar
    YAKALANAN TÜRLER VE BOYLARI :Limit üstü bir hayli Turna Alıkonulan 4 40-65 cm arası
    YAPILAN AVIN HİKAYESİ :Hafta içinde belki gideriz diyen meşhur Gringomuzdan beklediğim telefonun gelmemesi üzerine hafta sonunu balıksız geçirmeye hazırlandığım anlarda telefonuna "yes sör" diye cevap verdiğim sevgili Umutun (paco) hazırlan gidiyoruz demesiyle yeni bir maceraya başlamış olduk...Yola çıkmadan önce Umutun önceden en ince düşünerek hazırladığı planlarını bir bir yerine getirerek yeni av arabamız Lada Wega Station Vagona son sürat yüklediğimiz Malzemeleri yanımıza alarak Ankara'dan son sürat kaçışla gece 00,30 da kendimizi avlak yoluna attık...Her zamanki çorbacımızda kısa bir mola ardından keyifli bir yolculuk 02,00 da suyun kenarındaydık...Planladığımız av sabah avı olduğu için istirahata çekilmeden gece karanlığında botumuzu ve tüm malzemelerimizi hazırlayarak su kenarına indirdik...03-05 arası kısa bir istirahat ardından avlağa gelen Gringo ve beraberinde gelen sevgili Murat-Fatih ve Muratın kardeşiyle hasret giderme faslından sonra meşhur Turna meralarına doğru yol aldık....Sürekli gittiğimiz bir mera balıklarının muhtemel bulundukları tüm yerler hafızada,gün içerisinde hangi saatlerde hangi yapaylara rağbet gösteriyorlar hepsi tek tek biliniyor amacımız belli bir trofe taktırmak fakat su hala gereken soğukluğa gelmemiş bizim Trofeler hala derinlerde kendilerini soğutuyorlar...Neyse biz avdan soğumadık girdiğimiz her avlakta güzel turnalar taktırdık bu avımızda genelde yakala bırak yaptık av sonunda aşırı yaralanarak yaşama şansı kalmayan 4 turnayı alıkoyarak avı noktaladık...Aksiyon açısından zevkli paylaşım açısından keyifli geçen bu avda bana eşlik eden sevgili Umuta teşekkür ederim...
    AVA AİT İMAJLAR

Çorbalar Sıcak

Wega Bot

Yakaladık Bıraktık

Wega Turna

Wega Hatıra

2. unique

unique Cüneyt Eşsiz

Masallah..
    İyi av olmus ;)

3. a_kadir77

a_kadir77 abdülkadir

Favori Kamış:
    makilalı olta
    En İyi Avı:
    eşkina-1700gr
    Güzel av olmuş tebrikler.İşallah bidahaki sefere trofeleri çekersiniz :D

4. gurbetteki kasabali

gurbetteki kasabali garip

Hakan arkadasim bir tebrik daha aldin benden.bak burdada karsilastik insaallah bir gün Türkiyemizdede karsilasir ve beraber olta sallariz,paylasimin icin tesekkürler arkadasim rastgele.

5. RainboW

RainboW Sertan

Zevkli, verimli bir gün geçirmişsiniz. Tebrikler...

6. ercanguven

ercanguven Ercan

Favori Kamış:
    Spin kamış & fly
    En İyi Avı:
    Balık
    Hakan,sana ne deyim bilemiyorum,önce adımı giringoya çıkardın helal olsun,arkasındanda sözünü tutmayan giringo oldum sayende.
    Murat ancak sahurda dönebileceğim deyince garanti olmaz düşüncesiyle seni arayamadım bunu bilesin.:(
    Aynı botta olmasakta yinede seninle aynı avlakta avlanmak bana keyif verdi,sizin botun arkasından gelirken bize balık yoktur imajı vererek pas geçtiğin koylardan ben balık aldım bilesin,hemde tam tamına 67 cm senin kandırma pas geçişlerin işe yaramadı:D :D :D
    Hemde klasikle:D
    Şaka bir yana senin gibi işi bilen bir av arkadaşım olduğu için gururluyum.
    Herdaim Rastgelsin

7. Taylan

Taylan

Favori Kamış:
    Her türlü sahte, 0,18 ip misina, Alba orient 210 kamış, Pasha 35 makina
    En İyi Avı:
    53 cm Turna
    Sevgili Hakan tebrikler. Turna avlarınızı büyük bir merakla takip ediyorum. Yine çok güzel bir av yapmışsınız. Bu sene henüz gidemedim turnaya. Cleo öylece yatıyo kutuda :D

İnşallah gönlünüzdeki trofeyi tutuğunuz raporlarıda okuruz.

8. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Hakan abi tebrikler, turnaların kıyıyıa uzanmış halleri, üstünde avcıları ve oltanızla adeta sanat için çalışmışsınız. İnşallah bir gün tanıştığımızda bu sadece karada kalmaz ve berabercede avlanma şansını da yakalayabiliriz. Selamlar..

9. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Kardeşim Hakan
    Bir partnerin ne kadar önemli olduğunuda ortaya koyan harika avınız icin sizleri tebrik ediyorum.
    İnşallah bir Ankara seyehatimde seni görmek arzusundayım.
    Sevgiyle kal kıymetli kardeşim

10. rıfat yaman

rıfat yaman RIFAT YAMAN

Favori Kamış:
    alba star akina ve kamış
    En İyi Avı:
    yıl 1992 ankarada aynalı sazan 16.5 kilo
    hey gidi ankaram be hala balık var hala balık var o kadar olumsuzluklara rağmen hakan kardeş senide tebrik ederim çok güzel av olmuş rasgele

11. alanya_meqan

alanya_meqan EMRAH

Favori Kamış:
    Emektar Dedemin Kamışı.....
    Favori Makine:
    D-A-M
    En İyi Avı:
    Leopar KöpekBalığı 26.80 Kg
    gercekten güzel av olmuş tebrikler.

12. ÇERİ

ÇERİ Murat YENİÇERİ

En İyi Avı:
    95 CM TURNA (6 KG)
    Güzel av ,güzel paylaşım.teşekkürler.Trofelere rastgele..

13. DeadPOX

DeadPOX

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Kaçanlar
    MEsajlarımmı siliniyor nedir.:p

Hakan abi tebrikler çok sahtekarsın ama, kullanmadığın yemleri balıkların üstüne sermişsin. Az üçkaatçı değilsin...:D

14. mhakanbasar

mhakanbasar Mustafa Hakan BAŞAR

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE SPIN 2,10
    Favori Makine:
    Spro Red Arc Tuff Bady
    En İyi Avı:
    turna 102 cm 8,5 kg
    İyi dileklerini iletn düm amatör dostlarıma abilerime kardeşlerime teşekkür ederim...Sevgili Vedat abi ve Rıfat kardeşim Ankara'ya geldiğinizde mutlaka görüşelim.... Ercan abi namı diğer Gringo yakıştı sana bence :D Gringo lakabını ben takmadım biliyorsun ben geleneği devam ettirdim sadece....Bazı koyları pas geçme sebebime gelince bu hafta dinlendirelim dedik Umutla fakat sen yemedin farkına vardık:p Kerem resimdeki voblerler klasikleşmiş voblerlerdir sende biliyorsun aynı seriden sendede var içlerinden bir tanesi günün favorisiydi yanlız..;) Sevgili Taylan senin coleo paslanacak yahuu değerlendirmek lazım Samsun da bildiğim kadarıyla güzel Turna meraları var kısa zamanda bir rapor bekliyoruz....

15. PACO

PACO Umut DEMİR

Keyifli partnerliğin için tekrar teşekkür ederim. :)

16. Taylan

Taylan

Favori Kamış:
    Her türlü sahte, 0,18 ip misina, Alba orient 210 kamış, Pasha 35 makina
    En İyi Avı:
    53 cm Turna
    Hakancığım gidebilene çok süper meralar var ama dediğim gibi gidebilene :D Hemde bota falan gerek yok. Her biri 10-15 metre genişliğinde olan enfes kanallarda nefis trofeler var.
    İnşallah birgün giderde balık alırsam mutlaka raporlarım. Görüşürüz.

17. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Tebrikler güzel av olmuş