Hayırlı olsun Kadir abi güle güle kullan Daiwanın modelleri biraz büyüktür diğer makine markalarına göre 2500 yada 3000 lik kullanmak daha avantajlı olurdu spin için 400 küsür gram surf takım ağırlığı gibi gerçi daiwanın bu fiyat aralığındaki çoğu makinesi ağır kaçıyor biraz. Güzel avlarda kullanmak nasip olsun.
4000'liği bilinçli seçmiş hocam. Daha küçükleri bir turda 94 cm sarmıyor. Ağırlığı 2. plana atmış belli ki, sabah suyu avlanan bir levrekçi için mantıksız da değil.
sağolasın kardeşim teşekkür ederim eyvallah bu makinanın sıparişini vermeden..bayi daiwa nın şu makinasını bana uygun fiyata bıraktı..ben gerek yok dedim aldığım makina onun kadar yakışıklı http://www.anadoluavmarketi.com/urunler/daiwa-ballistic-4000-sh-olta-makinasi/6685/ eyvallah kardeşim sağolasın teşekkür ederim bu modelini özellik ile seçtim,ağırlığı sıkıntı yaratmaz..zira alışkınım ben mekana tam vaktinde varıyorum..eskisi gibi 2 3 saat öncesinden başlamıyorum atçeke..kendimi boşa yormuyorum,2 saat de vurup geçiyorum sıvayı
Volkan abi Kadir abi elbette incelemiştir o incelemeden ürün almaz ben genel bilgi için yazdım başkaları eline alınca şaşırmayın diye Bizim sularda ki levreklere 2500-3000 lik yetiyor Ama hala aklımda Muğladan misina bitiren balığın raporu Yok ki akyamız misina bitirsin
excense 4000s den sonra bu makineyi kullandığımda makinede sorun falan var sandım. çok kasıyordu. ağırlığı da cabası. malzeme kalitesi yerinde. fiyatına göre iyi heralde bilemiyorum, ben elden çıkartmıştım hemen. güle güle kullanın
takılacağım yerde,süpriz trofeler çıkabilir,mekan sağlam ama takip etmek gerek sürekli..yatırımlarım tamamı oraya has..bakalım hayırlısı teşekkür ederim sağolasın bu ilk daiwa makinam orta halli,bakalım sprolar kadar dayanabilecekmi tempoya