yarışma izmitte yapılmış 1.gelen turna 69.5cm/ 2.gelen 43.5/ 3 gelen 42.5/ 4. gelen 42 cm birtanede 36 cm vardı onuda suya saldılar güzel ve eğitici bir program olmuş
8-4-2007 de yapılan yarışma sanırım bu . Bu yarışma ise eğer orada hakemlik yapan ve sirküler dışı avların suya iade edilmesinde önemli rol oynayan site üyesi arkadaşımız Tarık Ersal' dır . Kendisine teşekkür ediyor ve bizlere bu gururu yaşattığı için minnetlerimi sunuyorum
Kocaelileri tebrik ederim güzel ve eğitici bir organizasyon amatör balıkçılık için eğitici olduğu kanaatindeyim.Dernek başkanı heyecandan olsa gerek yarışma kriterlerini anlatırken en çok balık tutan birinci olacak dedi oysa şöyle demeliydi en az kırk cm.olacak en fazla 10 adet yakalanabilir totalde en fazla kilogram birinci olacak demeliydi allahtanki kimse o kadar balık yakalıyamadı adamın biri 15 - 20 balıkla gelse ne yapacaktı acaba.Dedimya heyecandan olsa gerek. Güzel organizasyon yapmışlar tebrik ederim böyle org.daha çok yapılması ve balıkçılarımızın daha çok bilgilenmesi adına güzel bir olay.
Bende bugun izledim ama arkadasın sitemizden oldugunu sizden ogrendim.Dediklerinize aynen katılıyorum.Yavas yavas site uyelerimizden de goruntulerin yayınlanacagını dusunuyorum.
arkadaşlar ben izleyemedim ama umarım tekrar yayınında izleyebilirim. bu arada ankara'da da böyle bir organizasyon yapsak çok güzel olacak diye düşünüyorum bilmem ne dersiniz ???
hatırlayamadım neyse önemli olan bu değil güzel bir organizasyonda bulunmak bu konu ile ilgili çalışmalar yapmayı düşünüyorum. gelişmeleri forumda yazarım.