yabomax kamış tavsiyeler

Konu, 'Kamışlar' kısmında erhanak tarafından paylaşıldı.

1. erhanak

erhanak erhan

Favori Makine:
    SHIMANO EXAGE 10000 FB
    En İyi Avı:
    52 cm levrek
    yabomax marka bi kamışı azda olsa inceledim. 4,20 cm boy 440 gr ağırlıkta idi üstünde 200-400 gr atarı olduğu yazılı idi(pek inandırıcı gelmedi bana).
    kamış şekil ve yapı itibariyle sağlam izlenimi verdi ama çok tereddütte kaldığım için siz site sakinlerinden fikirlerini beyan etmelerini rica edecektim.
    özellikle kullananlar varsa çok makbule geçer.

2. erhanak

erhanak erhan

Favori Makine:
    SHIMANO EXAGE 10000 FB
    En İyi Avı:
    52 cm levrek
    anlaşılan bu kamışı duyan eden yok :(

3. fish founder

fish founder Özgür

bahsettiğiniz markanın şu ana kadar sadece şamandırasını kullandım,

şamandıranın ışıldak takılan bölümü, daha ilk suyla buluştuğu anda elimde kaldı ....

tabi kamışları belki daha kalitelidir....

4. rapalaci

rapalaci Emre

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter, Okuma Cromo Jigging, Lineaeffe Extreme 180/440
    En İyi Avı:
    1kg Kefal
    Daha evvel başka bir konuda tartışılmış. Umarım yardımcı olur;
    http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=24953

Balıkavı.net bu konuda internette bulabileceğiniz nadir bilgi hazinelerinden biridir. Her zaman yukarıdaki arama motorunu kullanmanızı tavsiye ederim.

5. erhanak

erhanak erhan

Favori Makine:
    SHIMANO EXAGE 10000 FB
    En İyi Avı:
    52 cm levrek
    teşekkür ederim.
    o başlıktada kamış hakkında bilgi bulamadım.
    galiba göz kararı alıp kullanmaya çalışabilirim.

6. rapalaci

rapalaci Emre

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter, Okuma Cromo Jigging, Lineaeffe Extreme 180/440
    En İyi Avı:
    1kg Kefal
    http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=24953
    vermiş olduğum linkte tam da sizin sorduğunuz 420 lik 100-200 gr atarlı Yabomax kamış için yorumlar mevcut? Üsküdar daki balık malzemesi satan mağazalardan biri aynı zamanda üretimini de yapıyormuş ve kullanan arkadaş 3 yılda sadece porselenlerinden bazılarının zarar gördüğünü belirtmiş?

7. erhanak

erhanak erhan

Favori Makine:
    SHIMANO EXAGE 10000 FB
    En İyi Avı:
    52 cm levrek
    inceledim orayı ama benim sorduğum kamış başka.
    200-400 gr atar yazıyor kapalı durumda 156 cm toplam ağırlık 440 gr kamışın kendisi kadife bir kılıf içinde ve model olarak bulldog yazıyordu üstünde.
    aslında görüntü ve elde tutulunca insana güven veren bi yapısı var bu yüzden bi denemek lazım yazdımdı. piyasada pek bulunmayan ürünleri almayı düşünürken ister istemez genelde şüpheci yaklaşıyoruz.

8. saltiga

saltiga ÜMİT

bahsettiginiz şu kamış yabomax ın bulldog modeli olsa gerek sanirsam fena bir kamışa benzemiyor biraz inceledim ama bence siz genede 150gr üzerine çıkarken dikkatli olun
    RAST GELSİN........

9. cousteau

cousteau Hüseyin MISIR

Favori Kamış:
    Yabomax SURF 4.20
    Favori Makine:
    Shimano ActiveSURF 採用
    En İyi Avı:
    Torik, 2.5 kg.
    Aklımı oynatıcam dostlar yadım edin.

150 TL'ye aldığım ve satıcının yere göğe sığdıramadığı YABOMAX Surf kamış 125 gr. kurşunu kaldıramadı ve çaat diye kırıldı. Kamışı aldığım yer de iflas edip kapatmış, kapatmadan önce bana zararına vermişlerdi üstelik. Şimdi Cengiz Balıkçılığa gidip mümkünse tamir ettireceğim ancak bu kamışa güvenim kalmadı. İp misina kullandığımdan olabilir mi, bu da ayrı bir muamma...

10. jukı

jukı murat ocakçı

YABOMAX PANTHER modelini kullandım ağır vede hantal bir kamış bir ara buldog modelini övdüler arkadaşlar fakat kırılanı çok gördüm,kendi kulanın vede şahsi görüşüm alınacak bir kamış değil tabi siz bilirsiniz.

11. yayıncı

yayıncı

benden size güzel bi tavsiye o kamış bu kamış bakıp durmayın şu an en iyisi pirivileg isimli kamışlar micel lin kamışla istediğinizi yapabilirsiniz deli gibi abanıyorum kamış 150 gram bile çalıştım bu sene tık bile demiyo ve atarı çok iiii

12. 29519

29519

Evet o kamış gerçekten iyi bir kamış.

13. FuRkAn *

FuRkAn * FURKAN

Favori Kamış:
    Shimano Spin Power 425 bx
    Favori Makine:
    スーパーエアロ フリーゲン /
    En İyi Avı:
    Torikler, Kofanalar - Levrekler Vs. Vs.
    Yabomaxlar bir garip vur vur ileri gitmiyor, yani bir atış kabiliyeti yok tavsiye etmem. onun yerine shimano alivio alınız.

14. sintr

sintr hasan

Favori Kamış:
    YobamaxBullDog
    Favori Makine:
    Okuma trio 55
    En İyi Avı:
    Sadece Zargana
    bence cok güzel bir kamış tabi bogazda ağır kurşunla hiç denemedim.ama 100 gr kurşunu atamadığım kadar uzağa atabildiğim ve şu an zevkle kullandığım kamışımdır.hassasiyet konusunda bence çok iyi zaten en uç kısmında ki fincanların biri gezer fincan.Balığa düğün derdinden uzun bir ara vermiştim bu sabah kısmetse pas atmaya gidicem malum balık açıkta eminimki yine yüzümü kara çıkarmıyacak benim bulldog :D

15. RIFATS

RIFATS Rıfat YILDIRIM

Yabomax 4.20 Surf...

Kamışı yaklaşık iki yıldır kullanıyorum arkadaşlar biraz ağır olmasından başka hiçbir şikayetim yok Kırılmalar yıpranmalar olacaktır ama bunların tamamen kullanımla ilgisi olduğunu düşünüyorum keza kıyıda balıkçı arkadaşlara baktığımda ya kaya arasına tutturuyolar kamışı yada kumasaplayıp dik tutmaya çalışıyolar e böyle olunca kamış napsın dimi ama... Hele bide balık ucundaysa elinden kamışı fırlatanıda çok gördüm.. Demem o ki arkadaşlar ben aldım iki yıldır kullanıyorum hem atarı çok iyi hem çekeri... Biraz malzemelerimizi özenli kullanırsak mesele kalmaz diye düşünüyorum....Almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim bu kamışı....

16. Since1453

Since1453 NoYaN

ceyhunda var yabomax kamıs baya dayanıklı oldugunu soyler :D ceyhun gormemıstır konuyu yazardı yoksa

17. Since1453

Since1453 NoYaN

mitchell privilege t430 kısıkta var 180 gr atarlısını cok denedım 125-150 gr kursunla kalenderde avlanırken dıkkatımı cekmıstı kamıs sahıbıyle konusmustum memnundu kullanma fırsatıda verdı baya bır sure :D ozmanlar kısıkta kampanya vardı 2-3 kısıden kırıldıgını duydum bıraz benı soguttu vazgectım ama hala gonlum var gercı makyajlı suan kı t430 lar atarı falan basarılı hassasıyeıde ııdır

18. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    hediye ettim ben onu ya. bak eski günler geldi aklıma :D ne güzel istavrit alırdım o kamışla :)

19. Since1453

Since1453 NoYaN

eskı gunlerı yaad ettın ceyhun :D

20. muratbzk

muratbzk murat

Favori Kamış:
    Vercelli Spyra Ultima G2 Surf -Awa Shima Spin
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf 5000-Spro Passion 730
    En İyi Avı:
    plankton
    o kamışın gelen ilk parti serisi vardı aynı extremler gibi piyasaya sürülüp tutmuştu ama reklam yapamadıkları için ancak kullananları bilir, geçenlerde gittim konuştum neden o ilk parti gibi mal artık getirmiyorsun diye mal sahibi ile,kardeş kimse anlamıyor çok ağır satıldığı için uğraşmadım diyor ama nisan ayı gibi ufak bir parti olarak takrar getireceğini söyledi.