Sevgili Emrah dikkat edersen ikiside şişman Yumurtalı yani... Güzel bir av Ümit kardeşim tebrik ederim, Ben olsam bir amatör olarak diğer arkadaşlarında görebileceği şekilde balıkları geri gönderir sorduklarında da gerekli açıklamayı yapardım. Benden sonra o balıkları onlar avlasa bile (ki hiç sanmıyorum) kafalarının bir köşesinde yer ederdi söylediklerim... Şimdi kimse "vay balık alıkoymayacakmıyız" diye heyecanlanıp cevap yazmaya kalkmasın lütfen elimizi vicdanımıza koyup düşünelim. Sanmıyorum ki bu başlığı okuyan hiç kimse sürdürülebilir balık avına çevreye ve doğaya karşı duyarsız olsun, takip edebildiğim kadar, cevap yazan arkadaşların bir çoğu diğer başlıklarda küçük balık avı, trol, ağ, pinter ve tırıvırı gibi olumsuz konularda doğa ve çevre lehine fikir belirtmişlerdir... Mevzu belkide başka bir başlık konusu ama Ümit kardeşimizi tenzih ederim onunda balıkları açtığında içi cız etmiştir. Kendisi sadece Amatör balıkçılar olarak yaptığımız bir hatayı kendimce dile getirmeme vesile olmuştur. Saygılar. Cümleten Rastgele
Merhaba avınızı tebrik ederim,o gece ,''Gece balıkçıları'' ekibi olarak biz de balıktaydık. , Rapalaya eklediğiniz kısım ,sizin icadınız herhalde. Tanışıp bilgi paylaşımında bulunmayı çok isterim. Yorumlarda belirtilen,balığın yumurtalı olması ,konusunda ise;yumurtalı olduğunu bilsem balığı ben de salardım doğrusu. Levreğin hangi dönemlerde yumurtalı olabileceği ve bunu nasıl anlayabileceğimizi,bilgi sahibi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim. Selamlar,
kardesım tum alıagadakı arkadaslardan rıca ettım alıaga ve tum cevresınde senı arıyorlar gece gunduz balık yakalıyanların yanına gıdıp reel reel dıye bagırıyorlar ama nafıle,olmadı beledıyeden anons ettırecgım.senı takıp ede ede sahte ıle levrek yakalam manyagı oldum,senden rıcam su sahte onerebılırmısın ,sılıkonda tabı mumkun olursa
Teşekkür ederim,rapala da ki kısma icat demelimiyim bilmiyorum deneyen arkadaşlar mutlaka vardır daha öne.Sadece ağırlık yapması bakımından bakır bilye ekledim randıman da aldım.Neden olmasın tanışıp güzel avlar yapabiliriz beraber.Yumurta konusuna gelince,karnından 8 tane hamsiden başka bir şey çıkmadı.Saygılar...
Tugay abi beni bulmak kolay değil o kadar sahte hakkın da mesaj atıyorum abi özeline bakıver. Saygılar...
Tebrikler güzel av olmuş...At-çek en çok ilgi duydugum av şeklidir....Sahteleri kullanmayı ögrenmem lazım inşallah banada nasip olur........