Bahadır çok güzel bi rapor sunmuşsun bize ellerine sağlık. Seni At çek konusunda başarılı görüyorum güzel avlar yapman dileğiyle Kendine iyi bak Rastgele
selam bahadır: maşallah nazar değmesin baya şansın güzel bu aralar. sabahda baya erken gelmişsin oh oh iyi. ben 11:30 civarlarında geldim deniz aşırı bulanık ve esintide olunca şöyle bir gezindim döndüm geri.. baktım siz'de yoksunuz... hani atasözü vardır erken kalkan yol alır geç kalkan bakakalır derler'ya o' hesap oldu zaten istesemde o' saatde kalkıp gelemezdim ... neyse avın çok güzel olmuş ilk dakikalarda sevindim allah daim etsin... hoşçakal.....
bahadır kardeşim işte seri böyle olur...taze levrek raporu içimizi ısıtıyor yüzümüzü güldürüyor...umarım avlak alanında ki bu güzel ortam bu şekilde devam ederde bizi evde balıksız pineklediğimiz bu günlerde daha da mutlu edecek raporlar yazabilirsin...sergilemiş olduğun davranış umarım sen yaşta ki kardeşlerimize yol gösterir ve onlarda bu keyfi tadabilirler... sahte konusunda ise şunu söylemek istiyorum...sahte boyu konusunda avcı balıklar için çok fazla seçici olmak durumunda kalma...levrek vb. avcı balıklar genellikle büyük sahtelere de saldırmakta...genellikle 11-13 cm arası sahteler ile avlanmaktayım ve bazen kullandığım sahteden daha küçük yakaladığım avcı balık yavruları olmuştur...silikonlar ise levrek doğru şekilde kullanıldığında her daim etkili sonuçlar verecek kandırıcılardır... denizci kaptanın vermiş olduğu ve değerli büyüğümüz vedat abayoğlu tarafından hazırlanan konu bence bu konu da sana oldukça fayda sağlayacaktır... daha nice avların böyle keyifli olurda yazdığın güzel raporlarla bizde sana eşlik edebiliriz...daha büyükleri rast gele kardeşim...
Evet evet benim de aklıma ilk gelen bu oldu.Hatta gözsüz kalan yeni sahtem için de oje modifikasyonu düşündüm.Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Saygılar..
Atilla ağabey bunları duyabilmek çok hoş gerçekten,daha iyilerinin hepimize rast gelmesi dileğiyle Saygılar..
Ben ortamı açtım sen gol atmadın İzzet abim yapacak bir şey yok Keşke gelebilecek olsaydın da daha fazla balık tutup ,daha iyi vakitleri beraberce geçirebilseydik.3-4 gün içerisinde uğrayabilirsen iyi levrekler ile karşılaşacağını düşünüyorum.Teşekkür ederim görüşmek dileğiyle..
Turgay ağabeyim ne mutlu bana ki böylesine hoş şeyler duyuyorum.Seri oldu belki ama harbi levreklerin beni beklemekte olduğunu düşünüyorum.Keşke seriyi onlarla oluşturabilseydim;fakat sizlerin yardımıyla onun da olması beni mutluluktan uçurur. Ragot konusunda yeterince tür ve büyüklükle tecrübelenmemişim ki .10.5 ragloular ile tutabileceğim balıkların yine küçük olacağı yanılgısına düşmüşüm.Zira en küçük turnalarımı,ispendeklerimi ragotlr ile aldım;fakat şamandıra uygulaması ile değil,jighead uygulamasıyla idi.Ama balığı kandırmada ki üstün başarısı yadsınamaz.Vedat ustamızın da konusuyla konu bende sabitlenmiş oldu.En yakın zamanda çeşitli yemlerle avlağımı yoklamak istiyorum.Sonucunda levrekçik değil,harbi bir levrekle karşılaşmak ...off.. Bu denli bonkör olundukça ,benim gibi nice arkadaşlarımın adımlarının büyük olması sağlanıyor.Teşekkür bir borç bilinmeli sizlere.Çok çok sağ olun ,trofelerle karşılaşmanız dileğiyle...Saygılar...
Hem avın hemde duyarlı davranışın için iki kere tebrik ederim kardeşim.İnşallah gönlündeki trofeyle yolların kesişir.Rastgele...
Recep ağabey konuya dahil olduğunu görmek beni mutlu etti.Teşekkür ederim sözlerin için.Nisan başında turnada görüşmek dileğiyle Saygılar...
bahadırım ben yarın allahtan bi mani gelmezse sevgili kefallerimi yakalamaya gidicem :d at çek de yapcam söz
Kefal için sana bahsettiğim tekniği kullan derim ben.Bi yandan o suda dursun diğer yandan sen 4 metreliği kullan.Rastgele inşallah çıkar bir şeyler..
vay ömrümü yedirtiğim mekanım benim kaç gündür gidemiyorum oralara senin her durduğun köşe den nice avlarım olmuştur orda Bahadır kardeşim yanlız abim bir önerim var,meka nın adını ve çok boyutlu resimlerini yayınlamazsan sevinirim,zira burada olupda,hiç mesaj yazmıyan, okuyup okuyup gidip orda senin tutduklarının daha bebelerini 15cm liklerini yakalayıp çantaya atan soykırımcılar var !! tecrube ile sabbittir,mekan ayrıntıların dan kaçın,herkes senin gibi deyil,anasını ağlatır o soykırımcılar!!! bir akşam bir baktım biri 15cm lik bebeleri tutup çantaya atıyor,ilk önce selam verdim 2 kişilerdi,balığı görünce tepem atıverdi birden,bu ne dedim ya levrek diyor, bunun neresi levrek o ispendek bile olmamış daha,o kadar sinirlendimki,vel hasım tersime gitmediler, sinir oluyorum bu tip insanlara, neyse sigortaları attırmadan voltajı yerinde keseyim, malesef gözü çıkan sahte ne üzüldüm kardeşim,ancak ne varki strike pro nun bu sahtesi nin gözlerin de miyop var aynı sahte dakika 5 sudan çıkardım,birde baktımki ana gözünün biri yok diğer gözüde kaybetmek istemiyorsan,sök daha kaliteli bir tutkal ile yapıştır benden söylemesi,yoksa hep den kör olur sahten