Şimdilik yazdığın çok neşeli geldi bana güldüm ama okul başlayınca ağlarım halime..Neyse napalım nisanı bekleriz turnaya gideriz bizde.O da sizde yok hadi bakalım
evet ya bahadır ne nisanı şurda mart'ın 15 20 si gibi sezon açılıyor ekim sonu kasım 15 e kadar iş güç galiba biz zararlıyız bu olayda
bak bu da beni ağlatacak galiba : izzet abi ye katılıyorum sezon açıldı mı izzet abi 6 ayda 3 gün gider : allah sabır versin izzet abi şimdidenn ama izzet abi merak etme biz kısa süreyi ii değerlendircez :
bahadır bu harika cümle için çok teşekkür ederim...yaptıklarımız ile fayda sağlayabiliyorsak örnek olabiliyorsak ne mutlu bizlere...değerli sözlerin için bir kez daha teşekkür ederim...
Göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı teşekkürler. Daha büyük avlarınızın olmasını temenni ederim...
Bahadır genç yaşına rağmen gösterdiğin davranış takdir edilmeli ben senin yaşındayken tam bir yamyamdım.(Allahtan beceriksizdimde bişiler tutamıyordum) Gerçekten tebrikler büyük erdem bu yaptığın...
Tuttuğun balık için ve sonrasında balığı bıraktığın için seni tebrik ederim. Avların daim ve gönlüne göre olsun. Sevgilerimle.
Kardeşim... Güzel avın için Tebrikler... Avı bizlerle paylaşman için teşekkürler... Duyarlı davranışın içinse helal olsun..
Tebrikler Bahadır, hem avın hem avına/doğaya saygın takdire şayan. Daha bereketli avlarının raporlarını okuruz umarım. Sağlıcakla kal, rastgele!!
tebrikler.. bu duyarlılık oldukça sevindirici.. bu sayede ileride daha nice trofeler yakalayacaksınız...
Güzel av, güzel davranış tebrikler... Arkadaşlara bir sorum var, içerisinde Turna - Levrek - Sazan bulunan bir göle ava gideceğim. Fakat turnaların havyar sezonunda olduğunu biliyorum. Yine de at çek yapma hevesim var. Eğer turna yakalarsam ve zedelemeden geri salarsam bir sakıncası var mıdır ?
Cok tebrikler ve tesekkurler. 19 yasinda genc bir kardesimizden boyle ornek bir davranis umarim bazilarina da ibret olur. Rastgele
Bahadır 2'de 2 yaptın vallahi bravo!... Ayrıca salıvererek çok güzel bir daranışta bulunmuşsun, itiraf etmek gibi olmasın, vallahi ben ilk levreğimi yakalasam limit altı olmadığı sürece salmazdım heralde Bu soğuk havalarda bize levrek yüzü gösterdiğin için ayrıca teşekkür ederim