Gene bir alabalık günüm sona erdi,toplamda 7 tane alabalık yakaladım ikisini alıkoydum gerisi suya iade,gün güzel geçti artık pazartesi işe dinç olarak gidebilirim... Salmış olduğum alabalıklardan birini resimledim,bu konu başlığı altında... http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=1204524#post1204524
Sağolasın Roy,,yem hamur ama berkleyin hamuru değil,kendi imalatım,kendim hazırlıyorum ama sorma söylemem ...
Şöyle bir fotoğraf karesi aldın mı balığın kendisini alıkoymasan da değil bir hafta bir yıl dinlendirir insanı. Gerçi bu güzellerle her muhatap oluş bir sonraki vuslatın ateşini yaksa da her bekleme de tahammül sınırlarını zorlayan bir başka ızdıraptır. Bazen düşünürüm; Yaradan, bu balığı onun aşıkları için dert olsun diye mi yarattı yoksa yüreklerine sürur olsun diye mi? Muhteşem.
Dinlendirir insanı bunlar,haklısın Nuri kardeş,affına sığınarak sana bir soru soracağım,senin bir eğitmenci yönün varmı,yani bir okulda eğitmenci bir öğretici olarak görevin varmı,bu ne edebiyat be Nuri kardeş,her defasında bu kadar güzel dizelerle bizleri mest ediyorsun:thumb: helalin var Nuri kardeş ...
Yorumunda en az görüntü kadar muhteşem abi. Bir bana ksımet olmadı şu güzellere kavuşmak bu zezon nerye gittimse hüsran Çecrede konuşulanlar ise serpme, Elektrik, kireç dökme, araba egzozuyla zehirleme gibi alçakça metodlar ile bu balıkların soyunun buradaki derlerde tükendiğini duymak beni kahrediyor. Umarım bu işi yapanlardan birilerine denk gelirim.banghead
Babam -ki yaş 82- bu tarz lakırdılarıma "başladın gine löğat parçalamaya" diyerek tepeler. Edebiyatla okuyucu olarak kesişmek dışında bir vasfım yok. Ağır aksak yürümeye çalışan bir "öğrenci"yim.
Teşekkür ederim Ahmet,bir dahaki sefere daha çok resim eklemek isterim,Ha tek resim değil aslında,birde başka bir konuda ekledim iki resim bu av ile ilgili...