Yalovadan Sevgilerle

Yaş
41
Şehir
YALOVA
Favori Kamış
ÇEŞİTLİ
Favori Makina
ÇEŞİTLİ
En iyi avı
LEVREK 3.6
İsim
ALİ AKDAĞLI
arkadaslar siteye yeni katıldım ve nasipse güzel paylaşımlar sunmak istiyorum sizinde yardımlarınız olursa sevınırım ben yalovalıyım ve malesef fazla avlaya bıleceğim çeşit yok yada yerlerini bilmiyorum sizden ricam sizin bildiğiniz bir yer varmı yalova çevresinde yardımcı olursanız sevinirim. bu gün kısmetime lodos sebebiyle adalardan kaçan somon takıldı.
4795.jpg
 
Son düzenleme:
Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.
Eminim her sorunuza bir cevap alabileceğiniz bi yerdesiniz..
 
hoşgeldiniz yem ve olta takımları hakkında bilgilendirirseniz sevinirim acaba somon balığı ne yem yer
 
Sitede hoş vakit geçirmenizi ve sorularınıza vevap bulbilmenizi diliyorum
 
Hoşgeldiniz bereketli avlarınız olsun rastgele
 
Ali kardeşim aramıza hoş geldin.İlk mesajında ufakda olsa resimli bir raporla başlaman ileride çok sıkı bir forumcu olacağına işarettir.Keyifli paylşaımlar dilerim.
 
Aramıza hoşgeldin kardeşim ilk raporun çok cici ve benim için ender rastlanan bir tür devamını dilerim ellerine sağlık rasgele
 
hepinize teşekkür ederim balık tuttuğum sürece paylaşırım sizlerle sizlerden de beklerim tabi herkese rasgele.:)
 
Back
Yukarı