yanıp sönen sahte

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında mehmet0625 tarafından paylaşıldı.

1. 4443

4443

Abi allah aşkına sonuç aldığın ne var senin bilmiyorum doğrusu gerçi hiçte tanık olmadım olumlu bir yazına bölgemiz için ya hayırlısı :D

Silikonların envayi çeşiti ile levrek almışlığım var gerek simli gerek renk çeşitleri gerek boy pos vs.. sen bu işi ya yanlış yapıyorsun ya hafife alıyorsun yada zamanını cidden denk getirmiyorsun anlamış değilim bir türlü hihi umarım gönlündeki avları gerçekleştirirsin sevincine bütün içtenliğimle ortak olacağım emin ol sevgiler ...

2. 4443

4443

Hiç denememekle birlikte izlediğim video beni bile korkuttu çok seri ve güçlü yanıp sönüyor değilki levreği korkutmasın , ilgi çekermi illaki çeker yalnız bu ilgi çekme kısmı hamle yapacağı yada atlayacağı anlamını taşımayabilir , denemekten zarar gelmez tabiki denemekte fayda ve yarar vardır keşke kelimesini ilerde kullandırtmaz mesela ..

Yeniliklere her daim açık olan bu levrek avcılığında yeni bir şeyler keşfetmek ve sonuç almak gerçekten çok anlamlı umarım bunda olamasanız dahi farklı bir düşüncenizde bu gerçekleşir sevgiler ...

3. mehmet0625

mehmet0625 Mehmet

Favori Kamış:
    okuma v system 240cm 10-40
    Favori Makine:
    shımano exage 4000 fd
    En İyi Avı:
    Lambuka 63 CM
    benim tanıdığım bir zıpkıncı ise biz deniz altına feneri yakıp koyardık levrek gelir merakından çevresine bakınır bizde öyle avlardık geceleri diyordu fener ışığından korkmadığına göre bu silikondan hiç korkmaz bence

4. Ege Demirağ

Ege Demirağ Ege Demirağ

Favori Kamış:
    Okuma Lure Mania 2.13 5-20 7''1
    Favori Makine:
    Daiwa megaforce 1000 A
    En İyi Avı:
    Önemli olan balığın büyüklüğü değil yaşadığın heyecandır.Heyecan ince misinayla tutulan balıktır-LRF
    Alba starın kırmızı ışık yanıp sönen levrek rapalası ile :D :D 20 dkkada 3 kalamr yakalamıştım hemde yeni :) ağustos gibi :)