Abi allah aşkına sonuç aldığın ne var senin bilmiyorum doğrusu gerçi hiçte tanık olmadım olumlu bir yazına bölgemiz için ya hayırlısı Silikonların envayi çeşiti ile levrek almışlığım var gerek simli gerek renk çeşitleri gerek boy pos vs.. sen bu işi ya yanlış yapıyorsun ya hafife alıyorsun yada zamanını cidden denk getirmiyorsun anlamış değilim bir türlü hihi umarım gönlündeki avları gerçekleştirirsin sevincine bütün içtenliğimle ortak olacağım emin ol sevgiler ...
Hiç denememekle birlikte izlediğim video beni bile korkuttu çok seri ve güçlü yanıp sönüyor değilki levreği korkutmasın , ilgi çekermi illaki çeker yalnız bu ilgi çekme kısmı hamle yapacağı yada atlayacağı anlamını taşımayabilir , denemekten zarar gelmez tabiki denemekte fayda ve yarar vardır keşke kelimesini ilerde kullandırtmaz mesela .. Yeniliklere her daim açık olan bu levrek avcılığında yeni bir şeyler keşfetmek ve sonuç almak gerçekten çok anlamlı umarım bunda olamasanız dahi farklı bir düşüncenizde bu gerçekleşir sevgiler ...
benim tanıdığım bir zıpkıncı ise biz deniz altına feneri yakıp koyardık levrek gelir merakından çevresine bakınır bizde öyle avlardık geceleri diyordu fener ışığından korkmadığına göre bu silikondan hiç korkmaz bence
Alba starın kırmızı ışık yanıp sönen levrek rapalası ile 20 dkkada 3 kalamr yakalamıştım hemde yeni ağustos gibi