bayramda terkos gölündeydim. orada üç gün geçirdim ama hiç balık yakalayamadım. işin komik yanı oltayı bir kaç dakikalığına tutması için verdiğim nişanlımın bir çapak çekmesiydi. gerçi çekemedi heyecandan ben çıkardım kıyıya ama şanssızığın bu kadarına pes. şansızlık mı bilgisizlik mi buna siz karar verin. gerçi göl balıkçılığında ilk kez olta attım ama yine de bir kaç balık tutmayı hayal etmiştim. avlandığım yerin fotoğraflarını ekleyeyim. bir de sizin yorumlarınızı alayım. bu arada genelde bedende kırklık misina kullandım. köstekleri de otuzluk misina ile yaptım. ve dibe 3 numara crown brand sarı iğne(17104) çift köstek, zaman zaman da yine crown 5 numara(15507) kullandım. daha sonra bedeni ve kösteği 30 ve 20 numara olarak değiştirdim. yem olarak da hindi ciğeri, mısır, salam, sucuk elime ne geçerse denedim ama olmadı. hatta ormanlı köyünün yakınındaki akarsuda da biraz takıldım ama yine tık yok. orada rastladığım bir kaç kişi kışın pek av yapılmadığını söylediler. zaten turna avı yasak ama başka balık da mı yok kardeşim diye epey düşündüm. burası genelde avlanmaya çalıştığım yer. oldukça derin bir yerdi, zaten o civarda buradan başka saz olmayan yer bulamadım. [IMG] [IMG] [IMG] bu da nişanlımın şansına gelen çapak. foto onun hakkı diye düşündüm. [IMG] bu mazlum balıkçı da ben. ev halkına rezil oldum :( [IMG]