Abiler kardesler Allah kısmet ederse pazartesi şöyle 1 haftalığına DİDİM e gidecem, pek deniz avcılığından anlamam, kıyıdan ne tavsiye edersiniz? yem olarak ne kullanabilirim? sarma ve dip oltası işimi görürmü?
Tam, Zander(Ercan) için ; Enson Didim'de o avlandı size en güzel bilgiyi o verir. Bekleyin birazdan zıplar kendisi......
ege balıklarına çalış dostum. mırmır, çipura ne denk gelirse gezer kurşunlu takım kenardan güzel iş yapar diye düşünüyorum
Selamün aleyküm, Evet ddim güzel balik yapiyor hocam. Liman civari tur teknelerinin oldugu yerden aticaksan eger, sabah cok erken Levrege atabilirsin sardalya atiyorlar genelde. Cipura icin, ileri gitmelisin, ya parlamenterler sitesinin yaninda denize sifir bir cafe var, oranin iskelesinden atiyorlar. Sabah ve aksam iyi is yapiyor. Yem olarak mamun kullaniyorlar genelde. Ama sen gelirken tuzlanmis sülünes ve boru kurduda getir , Didimde bulamiyorsun. Buldugunda cok pahali oluyor. Son olrak ve en güzel yerlerden biride Didimin girisinde, balikci barinaklari var, karaburun diyorlar. Ordan levrege atar gibi sardalya atiliyor. Dip oltasi yani, ama müthis Lidaki yapiyordu ben ordayken. Simdiden hayirli avlar. Resimdeki yer, bahsettigim parlementerler sitesinin yan tarafi, iskelede okey oynarken balik tutmak mümkün
ya ne güzel oldu valla arkadaslık böyle bişey olsa gerek,tavsiyelerinize aynen uyucam hepinize çook teşekkür
Ne alakasi var, adam izmir de oturuyor diye Didim deki yerleri bilmeklemi yükümlü??? En son orda ben av yapmistim, arkadasda rica etti bende gerekeni yazdim. Izmir deki arkadaslar farkli bir seymi yazicaklardi
Hocam şakalaşıyoruz şurda, bi yandan da arkadaşımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Neden ciddiye aldın ki bu kadar
Ciddiyemi aldim? Sanirim gülen yüz ifadesini atlamissin. Kizan bir surat koymadimki oraya ille siritan bir suratmi koymam lazim
Yok atlamadım da , konuya ilk girişindendir belki, öyle düşündüm. . pek dialog fırsatı bulamadığımız için zamanla alışıyor insan karşındakinin tarzına . sevgiler hocam antalyadan.
estağfurallah hocam, makara cevap beklemek değil olay. o makaranın içine öyle bir cevap olunca ... ayrıca pas ı namığa atarak , olayın tekrar makaraya dönüşmesine neden oluyorsun