Arkadaşlar Ben Hep Tatlısuda Avlanıyordum, 23 temmuzda izmire geçeceğim orada denizde kıyıdan avlanmayı planlıyorum.Fakat Bana İzmirde Denizde Yem olarak Kolay bulunacak veya alınacak yem ne kullanabilirim? Bana Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Rastgele...
mamun ,boru kurdu,sülünes,madya,yengeç vs.vs. İstemediğin kadar yem bulunur İzmirde merak etme İzmirin ne tarafına gideceksin,hele sen onu bi söyle ?
En cok kullanılan ve rahat bulabilecegin yem Sülünez,Mamun ve Boru kurdu. Eger olurda bulamazsan zaman olmazsa aramaya ben bazen tavuk gogusude kullanıyorum. Saygılarımla.
Ben İzmirin Merkezindeyim O dedikleriniz Yemleri satın mı alınacak Yoksa Bulunacaksa Nerelerden Bulabilrim.(yengeç vs.)
Teşekkürler,Birde Ben İzmirde Şirinyer Tarafında oturacağım,Orada Alabileceğim Yemci Varmı Bildiğiniz Acaba...
Aslına bakarsan her av malzemesi satanlar genellikle kurutulmusta olsa yem bulunduruyorlar.Uckuyularda garajın bitişiginde Yemci var.İzmir sahilde avlanacaksan otur oltanı cıkar yanına yemci gelir bisikletle gorursun
Araştıracağımda Şu an Tekirdağda Olduğum İçin İzmirdeki Tek Araştırma Yöntemim İnternet Oluyor Napalım Bu arada Sağolasın abi
Ben en son 7 ay once karşıyaka sahilde oturdum tabureme avlandım saatlerce.. ve cokda insan vardı avlanan.Bu yasak yeni mi yoksa ?
İzmir limanında, Bostanlı Sazburnu ile Üçkuyular vapur iskelesi arasında çekilen hattın doğusunda kalan saha içerisinde her türlü su ürünleri avcılığı yasaktır
COk garip :S . neden yasak gelmiş biliyormusun ? Araştırmalarda balıklarda agır metaller varmış acaba bundan dolayımı ?