yardımcı olan kimse yok antalyadaki balıkları tek başınıza tutun...

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında ozgurkaragun tarafından paylaşıldı.

1. ozgurkaragun

ozgurkaragun özgür

Favori Kamış:
    remixon 3mt
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    sargoz,melanur,çupra (200 gr'dan 1.200 gr'a kadar)
    bak yeni balıktan geldim kardesim hiç bitane vuruş bile yok sabrediom artk askerden önce çok iyiydi şansım ama artık çok fazla boş dönüom levreğe bnde başlıcam ama suan turna (baraküda) ya deniorum ama ya balık yok oldmu da ardından 3er 4er gelio ama atlamıo anlamadm valla.JÜBİLE YAPCAM GALİBA hihi

2. ozgurkaragun

ozgurkaragun özgür

Favori Kamış:
    remixon 3mt
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:

3. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90

4. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    özgür kardeşim merhaba bende merkezde oturuyorum ışıklar tarafında, şimdi sana söyle birşey bahsedicem eğer gittiğin yere göre olta yapacaksınki ne avlıcagını bileceksın yoksa balık tutamazsın de ki söyle bişide var şuan en ölü zamanı balığın bende cantayı oltalari attım bakmıyorum bile, eylül kasım arasi en verim aldıgım zamanda cehennem sıcaklari cökmeden aldıgım orfoz sinavrit tunra kefal sokar miranur, v.b balıkları sonbahaarda avlarım en cok antalyayı bilirsiniz cok sıcak oldugu için sevmiyorum, ama falezlerdede yerini bilirsen iyi balık alıyorsun, gittiğim bir yer var geçmesi zor ama felaket orfoz var orada kacırdıklarımda anac büyükleriydi, antalyada sahillerde turna levrek kasıcaksın yada dip falezlerde fazla takılmayacak yerde dip atıcan balık takıp oyalanıcan af buyur, yoksa balık artık gerçekten antalyada azaldı mevsiminde ısıklarda 12 palamut zargana v.b miranur sokar kefal barbun mercan ızmarit, alıyorduk bootumuz vardı felan şuanda bir küçük boot alıcam insallah balıkcımız getirince. hala beklemekteyim, eğer bir gün musait olursak konusalım haberleşelim hem tanısırız hemde sana antalyada balık tutmayi gösterebilirim bende mekanlar elindeki bulunan sahteler mazemelerle yakalabilieceğin balıklar genelde anac olur antalyada küçükleri tırsak artık insandan kacıyorlar oltaları öğrenmişler, konyaaltındakı dalış okulunda arkadaşlarımla dalışımda baya birşey görmüştüm ama sonuçta olan balıklar genelleme dip derin suda oluyor bu demekki 10 15 20 25 metre acıklarda genelleme böyle zaten kıyıya giren balık zaten avlanmaya gelir, oda şansına vurursa :) rastgele

5. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    yemli avda zaten genelde en bereketli mevsim antalyada özellikle ağustos sonu eylül ekim kasım bu aralar balık az oluyo abi genelde :)

6. ozan

ozan Ozan

balık olsa antalyada herkes rapor üstüne rapor açar. balığa gidenmi varki bilgi olsun. 12 aydır bu denizde düzgün balık yok. son 3 senedir sürekli azalıyor. yani söylenenlerin hepsi hikaye. orda vardır burda vardır. 15 gündür boğaçayda kefal bile çıkmadı diye dert yanıyor millet. derin suda mercan yok. ama sen sanıyorsun insanlar tutuyo sen tutamıyosun. sonrada kendiniz tutun. nerden geliyo bu hiddet. varmı böyle bir başlık açmaya hakkın. ya da 30 mesaj yazdın diye bütün kerterizleri sana söylemek zorundamı millet. en yakın arkadaşlarım minanura gidiyor benide götür demiyorum taşı göstermek istemeyebilir diye. biraz nezaket. sonrası kolay

7. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    Sebastian arkadaşın önerileri aydınlatıcı oldu. ozgurkaragun arkadaşın yaşadığı sorunu ben de mersinde yaşıyorum. mersinde balık yok herkes bunu söylüyor. tutan tutuyor onlarda şehir dışında. Konu başlığında biraz değişiklik yapılabilir ama dikkat çekiyor, çok da önemli değil. Biz, ben bir amatör balıkçı olarak ustaların tavsiyelerine herzaman ihtiyacımız var. Konuşmazsak sorunlarımızı dile getirmezsek çözüm bulamıyoruz. yardımlarınızı bekliyoruz. yinede, sürç-i lisan ettiysek affola.

8. ozgurkaragun

ozgurkaragun özgür

Favori Kamış:
    remixon 3mt
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:

9. ozgurkaragun

ozgurkaragun özgür

Favori Kamış:
    remixon 3mt
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    usta haklısn ne kullanacagını bilceksin ama bnde direk dip atmıom mesela çözüm yolu çok ama balık yok galiba kardesim haberleselim gidelim snin orfozlara ne tür takım kullanıosun orfoza anlatırmısın ilgin için teşekkürler rasgele bnde konuksever mahallesinde oturuom balığa kemer göynük taraflarına çok gidiom görüşürüz

10. ozgurkaragun

ozgurkaragun özgür

Favori Kamış:
    remixon 3mt
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    haklısın kardesim ama bnde kara avı hastalığıda oldgu için ağustostan sonra her hafta sonu avdayım keklik tavşan filan yani o aralar dolu oluom.ama bi ara sizin oralara gelesim var balığa gelmeden önce paslaşırız gideriz istersen tabi iyi günler

11. ozgurkaragun

ozgurkaragun özgür

Favori Kamış:
    remixon 3mt
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    farkındaysan mesajlarımı oku özür diledim ok bni tanımadgn için böle yazıosun tabi snde kendine göre haklısın kardesim bak bidaha ÖZÜR DİLİYORUM askerden yeni geldim 15 ay askerdeyken sanki balığı bitirdiler gbi bir tane vuruş alamadım sokar bile bu hiddetimi de bnim askerden yeni geliişime ver usta rastgele ;)

12. ozan

ozan Ozan

ozaman şöyle diyelim aşağı yukarı 1 senedir hiç bir sezon balığı zevk vermiyor. kolyoz larada küçük bir bölge dışında zevk vermedi, mercan tükenmiş gibi derin sudan ses gelmiyor, keteze avcıları vuruş almadan akşamı buluyor, kıyıda neredeyse hiç ses yok. şimdilik durum bu. mayıs 15 gibi zargana haziran başında yaladerma (yalandırma) başlar diye umuyorum. ama son 1 senedir umutlar hep boş ona göre

13. ozgurkaragun

ozgurkaragun özgür

Favori Kamış:
    remixon 3mt
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    eyvallah kardesim denicem dediğin yerleri rasgele artk hersey için teşekkürler ;)

14. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Adaşim Kardeşim Acele Etme Sular Az Daha Isinsin Hepsi Olur.haaa Bu Arada Ben Antalyaya Yerleştim Işlerim çok Yoğun Ne Yazikki Pek Baliğa çikmam Mümkün Olmuyo Ama Bi Kaçamak Yaparim Inşallah.dediğim Gibi Sen Bu Aylarda Biraz Sakin Ol 1-1,5 Ay Sonra Aradiğini Bulursun.selametle:)

15. ozgurkaragun

ozgurkaragun özgür

Favori Kamış:
    remixon 3mt
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    eyvallah abi saolasın bnde arada arkadasın zodiak bot var onunla gidiyorum kıyıdan bişey yok açıktan yine ufak tefek şeyler çıkıyor olmazsa kıyıdan haberleşip gideriz 1 ay sonra filan sağlıcakla kal görüşürüz abi

16. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım

17. ozgurkaragun

ozgurkaragun özgür

Favori Kamış:
    remixon 3mt
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    abi sewindm artk antalyada olmana beraber gdrz balığa şu sıralar varmıdr snce bşyler balığa gitmek istiyorum ufaktan takılmak için iyi günler abi :)))