arkadaslar ben remixon (falcon50) marka makina kullanıyorumm makinam iyimi değilse değiştireceğim lütfen yardımcı olurmusunuz
Sevgili arkadaşım,abim,ablam ya da kardeşim... Daha önce de konu açtınız ve ben daha önce de yapmanız gerekenleri izah ettim,ama görüyorum ki ya yazılanları okumuyor ya da ciddiye almıyorsun ya da yapmanız gerekeni anlayamadınız... Tekrar anlatmam gerekiyor,ilk önce aşağıdaki linki kullanarak imza ayarlarınızı yapmanız gerekiyor.İmza bölümüne isminizi,doğum yılınızı,bulunduğunuz şehiri ve kan grubunu yazıyorsunuz. Bir de..konu açmadan önce forumda arama butonunu kullanarak daha önce açılmış konuları incelemeli ve fikir edinmelisiniz,aradığınız bilgiyi bulamazsanız yeni bir konu açmanızı rica edeceğim sizden... İmza ayarlarınızı bu linkten yapabilirsiniz : http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature
Bu marka makinayı kullanan olduğunu sanmıyorum. İyi olup olmadığını sahibi olarak senin bilmem gerekir açıkcası. Bu işlerden anlamam dersen o başka. Makinanı tanımıyorum ama ne amaçlı kullanılacağı bilgiside gerekli. Hangi tür balıkta,hangi av şeklinde kullanacağın bilgisinide verirsen daha çok yardımcı olurlar.......
bende yeni aldım makinayı aynalı sazan, alabalık olabilir konyada ne çıkıyor bilmiyorum forumda gördüğüm kadarıyla bunlar varmıs konyada sizin tavsiye etmek istediğiniz bi makina varmı fazla pahalı olmasın kullanıslı bişey işte
arkadaşım anladığım kadarıyla balık avında cok yenisin..Çünkü yaşadığın cevrede hangi balıkların yakalandığından bile pek haberdar değilsin..bu yüzden bence kullandığın maknanın kalitesi veya kullanılabilirliği okadarda önemli değil..Yeterki misiniya boşaltma ve dolama kabiliyeti olsun..bu fazlasıyla işini görecektir.Bende balık işine ilk başladığımda 2 tane makına almıştım biri cok pahalı ve büyük çarklıydı.Fakat bu makıneye sadece diğerine göre fazla para verdiğimle kaldım.Çünkü bu makınayı kullanacak hiç bir ortamda bulunmadım.Eğer elindekı makınaremixon (falcon50) dediğim gibi çallışıyorsa senın işini fazlasıyla görecektir.ayrıca bi masraf yapıp bi arayış içine girmen bence gereksiz. saygılar.bol şanslar.
Evet keşke bu konuyu TATLISU-malzemeler kısmında açsaydın. Daha çok arkadaş yardımcı olabilirdi... Tatlısu avcılığından anlamadığım için pek bir öneri getiremeyeceğim ama sen başka bir masrafa girmeden elindeki makina ile biraz piş. Nasıl olsa biraz ustalaştıkça yeni malzemeler alacaksın. Ben 1 takım ile başladım ve şu an 4 ayrı takımım var.Hepside ayrı tür avcılık için. Biri surf tipi ağır kurşun atar ,diğeri yemli için diğeri spin takımı düşük atar. En sonuncusu ise zaten ilk aldığım ve şu an kullanmadığım dandik takım.....
tesekkurler arkadaslarr yardımlarınız için ben makinamla tutmaya çalısayım dediğiniz gibi ileride değiştirirm