öncelikle rast gelsin,buralardada bazı turna çıkan göletler var fakat,ben şimdi oraya turna avlamaya gitsem ve jandarma gelse yassak hemşerim dese cezayı yapıştırsa ben ona nasıl anlatacam ben turna için orada olduğumu?zira aynı gölette sazan ve yayında var.turna serbest desem beni dinlermi acaba ,çünkü çoğu jandarma ekipleri bu sirküler konusunda bilinçsiz,komutanım ben turnaya geldim turna serbest dedimmi hadi lenn deyip anlayıp dinlemeden cezayı yapıştıracaklar diye korkuyorum hemen hemen her gün kulağımıza kaçak avlananların yedikleri ceza haberleri geliyor.geçen gün 5 kişi adam başı 591 er milyon ceza yemişler sakarya nehrinde,yada şöylemi yapsam yanıma avlanma sirkülerini alıptamı gitsem balığa..
bende bu gün saat 18:30 sularında gitmeyi düşünüyorum bende birazdan turna olan tek göletimize gidseceğim bana dua edin epeydir tık yok ama bu hafta ben geçen pazar yağmur yağdı su bulanıktır diye bu hafta içi gitmemiştim gidenler hep yakalamış bakalımm bende bu gün şansımı deneyeceğim umarım bu kez resim çekip ekleyebilirim
hakan seni çok iyi anlıyorum uzunuzadıya yazmıyorum,ne dediğini çok iyi anladım.ben yazıcımdan yedek sirkülerin çıktısını bu gibi durumlar için yanımda taşıyorum.aralarında öyle kazmalar var ki sirkülerin ne olduğunu bile bilmiyor.yakala turnanı kardeşim başka balık ne tutacaksın da sana iş çıkaracak başına. bu kadar incelme valla hepimiz verem olacaz.kanun ne derse onu yapıyoruz işte değil mi?