Herkese İyi Geceler İğne bağlama ve takım hazırlama tekniklerini öğretiyor babam. Yarına hazırlık yapıyoruz, uzun bir aradan sonra Babam'da Balığa gitmek istedi bende hemen fırsatı değerlendirdim. Nereye gideceğimizi söylemedi ama hazırladığımız takımlar Palamut ve Lüfer içinmiş Heyecandan gözüme uyku girmiyor. Yarın ALLAH'tan bi aksilik olmazsa İlk balığımı tutabilirim belki daha doğrusu ilk büyük balığımı. Çok erken gidecekmişiz eğer balık tutabilirsek cep telefonumla fotoğraflarını çekicem siteye atıcam. Bana şans dileyin .. iyi geceler...
sevimli kardeşim benim umarım en büyük balık senin oltana gelir heyecanlanman gayet doğal balık gelmesede asıl öğrenmen gereken tekneden balık nasıl tutulur çok şanslısın bak baban seni tekneyle balığa götürüyor hadi bakalım İbrahim yakala en büyük balığı
Hadi hayırlısı İbrahim kardeşim, umarım iyi haberler ile gelirsin. Babanı da tebrik ediyorum en içten dileklerimle, amcam gerçekten bi balıkçı daha kazandırmanın peşinde bu sevdaya. Bol balık haberlerini bekliyoruz, rastgele...
Bütün balıklar senin oltana dolsun inşallah güzel kardeşim dualarım sizinle,şöyle baba bir balık tutta sanal balıkcılar gerçek balıkcı görsün hadi bakalım resimleri dört gözle bekliyorum rast gelsin..
Heyecandan bütürlü uyuyamadım,uyku tutmuyor yarın olta elimde uyurum herhalde. Off nekadar zormuş böyle heyecan içinde beklemek ama yarından çok ümitliyim inşaallah iyi bir av olur. Babam uyudu bile ben gidip gidip hazırladığımz takımları inceliyorum ama yinede vakit geçmiyor sabah hareket 04:30 herkese tekrar iyi geceler... Bana Şans dilemeyi unutmayın...
İşte bir delikanlının en çarpıcı ve unutamayacağı anları;bu olay kendisinde o kadar güzel bir iz bırakacakki sormayın gitsin.O babayı ve İbrahim'imizi canı gönülden kutlarım.İbrahim dualarım seninle ve babanla evlat.Rastgelsin