Allah beterinden saklamış ve ufak çaplı bir kanama geçirmişsin abi, geçmiş olsun, Acil şifalar dilerim
Sevgili Yasin Sana cok gecmis olsun diyorum.Insaallah kisa sure de iyilesir ve aramiza katilirsin. Lutfen ozletme... Gorusmek dilegiyle degerli kardesim...
Yasin çok geçmiş olsun kardeşim, Allah acil şifa versin. Tez elden iyileşmeye bak buralar yokluğunu hemen hissediyor.
İnşallah bu gün, bu saatler son anlar olur. Tekrar acil şifalar dilerim güzel kardeşim. Görüşmek dileğiyle, Allah'a emanet ol canım benim.
Değerli dostlarım, kardeşlerim, abilerim ilginiz ve güzel dilekleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım. Şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum. Bunda sizlerin ilgi ve güzel dileklerinin payı unutulmaz, tekrar teşekkürler. Allah (cc) kimseye dermansız dertler vermesin. Selam ve sevgilerimle Dip not; Doktor ilk muaynesinden sonra sorduğu soru yakın zamanda iğrenç ve bayat espriye maruz kaldın mı oldu. Cevap malum, her akşam düzenli olarak.
Yasin kardeşim hoşgeldin. Aramızda oluşun büyük mutluluk. Tekrar geçmiş olsun, inşallah sıhhat ve afiyette nice güzel günleriniz olur. Doktor forumumuz üyesi mi merak ettim.
Hoş buldum sevgili abim, sizlerle bir arada olmak benim içinden büyük mutluluk, amin güzel abim Allah azımızın tadını bozmasın, umarım bir arada daha nice güzel günler geçirebiliriz. Bak işte bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.