Ben izmiten katılıyorum başta da dediğim gibi yaşlı ve çaylaüğım hepinize merhabalar . Bir arkadaş elindeki tüm takımları bana bıraktı iş için ülke dışına çıkarken baştan biraz ürkek olarak uğraştım ve şimdi bu siteyi buldum tabiri caiz ise ders gibi hergün okuyup bilgi dağrcığımı geliştiriyorum. emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Saygılarımla
Hoş geldin kendini yaşlı hisseden kardeşim Merak etme içindeki amatör ruhun hala gençtir .Mesela ben iyi bir balık avı sonrası kendimi tay gibi hissediyorum yeminle çok gence faça vermem
teşekkürler umarım bende sizin gibi hissederim balık avını birazda stresten kurtulmak için istiyorum . Teşekkürler
Abi Hoşgeldiniz Benim babam bildim bileli balık ve ava gider daha adamın saçında doğru dürüst beyaz yok size iyi gelecektir.
Hoş geldin abi öğrenmenin yaşı ve sınırı yok bizde hergün yeni bir şeyler öğriniyoruz 7sindende 70indende bu forum bir harika balıkavı.neti tek geçerim.
kalimera teknisyenimu aramıza hoşgeldın bakalım saçlarını da ağartırız şimdi biz senın.sevdim seni Ufuk kardeş gel bakalım berisinirlerinin sağlam olduğuna dair doktor raporunu aldın mı hani balıkçılık sabır işi ya ondan valla başka birşeyden değil...
abi hoş geldin doğru yere geldin bende senin gibi eksik bilgilerimi ustaların anlatımıyla tamamlıyorum