Evet ben yasu namıdeğer pikacu tanıyan arkadaşlar var olduğu gibi tanımayanlar için ufak bir sunum yapiyim istedim; Ben izzet 1985 ankara doğumluyum. Teknik ressamım insaat projeleriyle ugraşıyorum. Balık tutmaya küçük yaslarda aldığım bir milyon oltanın sadece bir tanesiyle balık tutarak geri kalanlarını oraya buraya kayalıklara takarak başladım.O küçük yaslarda pekde hafif masraf diildi bu aslında gel gelelim zaman icinde geliserek şimdilerde hiçbişey tutamamaya kadar yükseldim. Balık konusunda çok bilgili olduğum söylenemez ama denizcilik konusunda bilgiliyimdir.Amatör miçoluk yapmışlığımda vardır hani. Ağ ve paragat attılmasında sırtı çekilmesinde ve dip balıkçılıkta tecrubelerim oldu ama o kadar deneğimli değilim. Burda ki bulunuş amacım siz sevgili dostlarımla daha çok şey paylaşmak(kısaca ortam kaynak diyebiliriz )
Selam aramıza hoşgeldin Bende seni daha iyi tanısınlar diye bir resmini ekliyeyim dedim.Türkiye Buluştu konudan sana ait bir resim
Aramıza hoşgeldin.Kimse sana öğretmedimi.İmza ayarlarını yapmayı Lütfen biraz daha dikkatli olalım Aylin ablanın torpillisi olman bişey değiştirmez
Arkadaşlar ilk gün olur o kadar gözden kaçırmışım kusura bakmayın. İmza ayarlarım tarafımdan düzeltirmiştir. Arkadaşlar resimlerle karşılanıyorum çok teşekkür ederim... Bundan sonra burdayım ne zaman bi pikacuya ihtiyacınız olsa beklerim... pika pika
herkese selam merhaba arkdaslar bende bu siteye yeni üyelerden sayılırım cok hos güzel bır site yapılmıs hakaten hımm bu arada bu kuruçesme organızasyonuna ınsallah herkes gelır bende ismimi yazdırdım cok güzel gececek gibi dunde tuzla tarafalarından 2-3 kg arası kocagöz (istavrit) aldık hemen mercandada teknede unladık vs... uzatmıyım ben neyse tanısdıgıma mumnun oldum
Elinden gelse kuzenlikten istifa edecek.. Zira kimseden çekmediği kadar benden çeker zavallım.. Pikaçu aşağı, pikaçu yukarı.. Koş pikaçu koş, mangal yak, top oyna Diğer kuzen ise adminden torpilliymiş O öyle sanıyor Hoşgeldin kuzim.. Burda tüm Kurt sülalesi balıkçılarını toplayacağız bu gidişle.. Babam ve amcam takipçilerden zaten.. Geriye kaldı 60 kadar kuzen