Arkadaşlar ben kurbağa ile uğraşmak istemediğimden ciğer veya dalak kullanacam. Birde iğne olarak bu olurmu ?Olmazsa bana bu siteden sağlam bi iğne önerirmisiniz? http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=24-1799-GAL-9-12
1 merhaba alper yayın avı için olan kamışın güzel fakat seçtiğin makina ona olmaya bilir o tip kamışlara genelde çıkrık makina olur.benden sana tavsie yayın için kamış ve makinaya gerek yok çünkü sazan levrek turna gibi olmaz yayın avı oltanı atar saatlerce beklersin.bence sen pelican ın 0.50 lik 200 m. misinasını al 4 tane sağlam dip oltası yap (olatada misinanın ucuna 50 gr. lık kurşun tak daha sonra aynı misinaya iri 1 tane iğne tak kurşun ve iğne ana misinada olacak ek olmayacak önemli)ben amasyada çok yayın avladım orada dediğim oltaya canlı kurbağanın arka bacağının kalın kısmını takıp atardık veya kara sülk kullanıldık .bu yemler çok iyi sonuç verir birde bunlara yayın dışında balık dokun mayacağı için sık sık yemle uğraşmazsın.yaıyın derin yerleri sever .ses olursa yayın avını unut
eğer bu oltaya iyi bir yayın gelirse siz sadece kurşun kalır,birde pişmanlıklar yayın oltası tek iğneli olur iğne ve kurşun ana bedene eksiz bağlanır (bir dost)
Çok teşekkür ederim.Birde iğne olarak bana bişe önerirmisiniz.www.avmarketi.com dan bizim burdaki balıkçılar kazık bi iğne gösterdi 20 tl
iğnenin numarası aklımda değil ama bence mutlaka balıkcıdan görerek al(kırbağa takacaksan ayrı ,sülük için ayrı olmalı) sonra şaşır ma